Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

 

Tietomallintaja

 

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta - mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Haemme nyt Teknologiapalveluihin ICC ja tietomallinnus -yksikköön tietomallintajaa kehittämään OPn yleistä tietomallia.

Tehtävästä

 

Tehtävässä tulet osaksi OPn keskitettyä tietomallinnustiimiä, joka vastaa OPn yleisestä tietomallista ja sen hallinnoinnista. Olemme ottaneet käyttöön finanssialan toimialamallin, Teradata FSDM:n, joka tulee sovittaa OPn kontekstiin. Työ tämän suhteen on jo täydessä vauhdissa. Asiantuntijana tunnet tietomallin ja sen soveltamisen pystyen näin tukemaan projekteja sen käytössä. Uusi tietomalli tulee jatkossa olemaan kaiken kehittämisen keskiössä ja on pohjana OPn yhtenäiselle tietoarkkitehtuurille.

 

Roolissasi tulet kouluttamaan ja viestimään eri sidosryhmille tietomallinnuksesta ja tiedonhallinnan merkityksestä toimintamme ja palveluiden kehittämisessä.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

 

Sinulla on vakuuttava kokemus tietomallinnuksesta sekä osaamista vaatimusmäärittelystä ja menetelmäkehityksestä. Lisäksi olemme super-innoissamme, jos sinulla on jo kokemusta juuri Teradatan frameworkista tai jostain muusta vastaavasta toimialamallista. Luemme eduksesi, mikäli sinulla on finanssi- tai vakuutusalan substanssiosaamista. Haitaksi ei myöskään ole kokemus liiketoimintalähtöisen tietomallin hyödyntämisessä edelleen teknisempään fyysisen tietomallin ja rajapintasuunnittelun suuntaan.

 

Tehtävässä suoriutumisessa korostuvat ylivertaiset yhteistyö- ja verkostoitumistaidot sekä kyky toimia liiketoiminnan ja tekniikan rajapinnassa. Olet vakuuttava, mutta diplomaattinen tyyppi, joka päämäärätietoisesti ja perustellen vie asioita eteenpäin. Sinulla on hyvä paineensietokyky etkä lannistu kohdatessasi mahdollisia vastoinkäymisiä tai vastustusta. Työskentelet myös aktiivisesti ja omaa toimintaasi ja toimintamalleja alati kehittäen. Meillä kehitetään ketterästi, joten SAFen tuntemisesta on sinulle varmasti hyötyä!

 

Haastelet suomen lisäksi myös sujuvasti englannin kielellä.

Muutoksen tekijät

 

ICC ja tietomallinnus -yksikkö on osa OPn Teknologiapalveluiden Arkkitehtuuri ja kehittämisen tuki -osastoa. OPn uudessa strategiassa tiedon hyödyntäminen ja finanssiäly on nostettu korkealle ja tekemiseen panostetaankin paljon. Yksikkömme on melko uusi, joten hypätessäsi näin alkuvaiheessa mukaan toimintaan, pääset hyvin vaikuttamaan tekemisen tapoihin ja toimintamalleihin. Teemme hommia hyvässä hengessä ja tiukan paikan tullen tuemme toisiamme. Tukenasi ovat siis arkkitehtuurin rautaiset ammattilaiset, joiden kanssa on helppo tehdä hommia haastavissakin paikoissa. Sinä yhdessä toisen tietomallintajan sekä kokonaisuudesta vastaavan tietoarkkitehdin kanssa muodostatte niin toimivan tiimin, että teitä voisi melkein kutsua kolmeksi muskettisoturiksi. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi. 

 

Tästä eteenpäin

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Pekka Kujala kertoo sinulle mielellään lisää puh. 040 563 9023 13.10. klo 10-11, 18.10. klo 10-11 ja 20.10. klo 10-11. Voit myös laittaa Pekalle sähköpostia pekka.j.kujala(at)op.fi 

 

Voit hakea tehtävään 6.11..2016 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisen rekrypolun kautta. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.
 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot sekä teetetään Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys,  huumausainetesti ja terveyskysely.

 

#LI-POST
 

Työnantaja: OP Sijainti: Uusimaa Hakemukset: https://career2.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=C0012438521P&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=fi_FI&career_job_req_id=24402 Ilmoitus jätetty: 21.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: OP

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietomallintaja, on ilmoitettu OP -palvelussa 21.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa