Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme TIETOMALLINTAJAA, RAKENNESUUNNITTELIJAA Oletko Sinä hakemamme rakennesuunnittelun mallinnuksen osaaja, joka tulet vahvistamaan yrityksemme mallinnusosaamista Tekla Structures ohjelmiston parissa. Tehtäviisi kuuluu rakenne- ja elementtisuunnittelu Tekla Structures ohjelmistolla uudisrakennuksien osalta, osaaminen ja kokemus huomioiden. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toivomme sinulta: -Koulutus: RI tai DI (rakennustekniikka). -Kokemusta Tekla Sturctures ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kuopio musiikki- ja viihdealan tehtävät Kuopio rakennussuunnittelu Kuopio ohjelmointi ja ohjelmistokehitys musiikki- ja viihdealan tehtävät rakennussuunnittelu Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietomallintaja, rakennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rak.suun.tsto Sormunen&Timonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus