Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme TIETOMALLINTAJAA, RAKENNESUUNNITTELIJAA Oletko Sinä hakemamme rakennesuunnittelun mallinnuksen osaaja, joka tulet vahvistamaan yrityksemme mallinnusosaamista Tekla Structures ohjelmiston parissa. Tehtäviisi kuuluu rakenne- ja elementtisuunnittelu Tekla Structures ohjelmistolla uudisrakennuksien osalta, osaaminen ja kokemus huomioiden. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toivomme sinulta: -Koulutus: RI tai DI (rakennustekniikka). -Kokemusta Tekla Sturctures ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Kuopio musiikki- ja viihdealan tehtävät Kuopio ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kuopio rakennussuunnittelu musiikki- ja viihdealan tehtävät ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietomallintaja, rakennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rak.suun.tsto Sormunen&Timonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus