Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme

TIETOMALLINTAJAA, RAKENNESUUNNITTELIJAA

Oletko Sinä hakemamme rakennesuunnittelun mallinnuksen osaaja, joka tulet vahvistamaan yrityksemme mallinnusosaamista Tekla Structures ohjelmiston parissa.

Tehtäviisi kuuluu rakenne- ja elementtisuunnittelu Tekla Structures ohjelmistolla uudisrakennuksien osalta, osaaminen ja kokemus huomioiden. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:
-Koulutus: RI tai DI (rakennustekniikka).
-Kokemusta Tekla Sturctures ja AutoCAD ohjelmistoista ja rakennesuunnittelusta.
-Kiinnostusta Tekla Structures ohjelmiston kehittämisestä tarpeidemme mukaan.

Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja otteesi työhön on oma-aloitteinen ja aktiivinen. Työ edellyttää yhteistyötä muiden osapuolien kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi, joten yhteistyökyky ja sosiaaliset taidot ovat tärkeitä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan suunnittelun parissa. Ota haaste vastaan ja tule kehittämään osaamistasi monipuolisten ja mielenkiintoisten kohteiden parissa yhdessä mukavien työkaverien kanssa rennossa ilmapiirissä.

Web-osoite: http://www.sortim.fi Työnantaja: Rak.suun.tsto Sormunen&Timonen Oy Sijainti: Volttikatu 5, 70700 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Erkki Kerttula 0400 175 365 erkki.kerttula@sortim.fi Hakemukset: Vapaamuotoiset hakemukset 1.11.2016 mennessä: erkki.kerttula@sortim.fi tai Rakennussuunnittelutoimisto Sormunen & Timonen Oy, Volttikatu 5, 70700 Kuopio Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Volttikatu 5, 70700 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietomallintaja, rakennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rak.suun.tsto Sormunen&Timonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Volttikatu 5, 70700 KUOPIO .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa