Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule osaksi uuden ajan infrayhtiötä Tietoliikenneasentajaksi Mikkeliin Avoinna useampia positioita. Tässä tehtävässä tulet toimimaan alueesi valokuituverkkojen rakentamisessa, huollossa ja ylläpidossa. Odotamme sinulta: Tietoliikenne- tai sähköalan koulutusta Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä Valmiutta liikkuvaan työhön Valmiutta työskennellä tarvittaessa hälytystöissä iltaisin, viikonloppuisin ja öisin Eduksi katsomme seuraavat voimassa olevat pätevyydet: Työturva, Tieturva 1, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Mikkeli Asennus, huolto ja puhtaanapito Mikkeli ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietoliikenneasentaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Elvera. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa