Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Jr. järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan it-palvelutaloon Tampereelle

Studentwork

Tampere

UX Designer

Nitro

Helsinki

C# -ohjelmoija terveydenhuollon järjestelmien tuotekehitykseen

Commit Oy co Studentwork

Espoo

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI Avoin sijaisuus: 179) 1 TIETOJÄRJESTELMÄVASTAAVAN toimen sijaisuus, 1.12.2016 - 31.5.2018 (18 kk), tiedekeskuksen vastuualueella, Tampereen Biopankissa. Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus. Eduksi katsotaan korkeakoulututkinto ja aikaisemmalla toiminnalla hankittu riittävä taito tehtävien hoitamiseen. Tehtävään sisältyy biopankin IT-järjestelmien ylläpito ja kehittäminen, terveystieteellisen tutkimustietojärjestelmän tekninen ja hallinnollinen ylläpito sekä muut osoitetut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja järjestelmähallinta ja tietohallinto Tampere järjestelmähallinta ja tietohallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietojärjestelmävastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33520 - Tampere .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus