Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Technical Support

BMW Group

Sweden

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI Avoin sijaisuus: 179) 1 TIETOJÄRJESTELMÄVASTAAVAN toimen sijaisuus, 1.12.2016 - 31.5.2018 (18 kk), tiedekeskuksen vastuualueella, Tampereen Biopankissa. Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus. Eduksi katsotaan korkeakoulututkinto ja aikaisemmalla toiminnalla hankittu riittävä taito tehtävien hoitamiseen. Tehtävään sisältyy biopankin IT-järjestelmien ylläpito ja kehittäminen, terveystieteellisen tutkimustietojärjestelmän tekninen ja hallinnollinen ylläpito sekä muut osoitetut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja järjestelmähallinta ja tietohallinto Tampere järjestelmähallinta ja tietohallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietojärjestelmävastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus