Duunitori suosittelee
Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI Avoin sijaisuus: 179) 1 TIETOJÄRJESTELMÄVASTAAVAN toimen sijaisuus, 1.12.2016 - 31.5.2018 (18 kk), tiedekeskuksen vastuualueella, Tampereen Biopankissa. Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus. Eduksi katsotaan korkeakoulututkinto ja aikaisemmalla toiminnalla hankittu riittävä taito tehtävien hoitamiseen. Tehtävään sisältyy biopankin IT-järjestelmien ylläpito ja kehittäminen, terveystieteellisen tutkimustietojärjestelmän tekninen ja hallinnollinen ylläpito sekä muut osoitetut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja järjestelmähallinta ja tietohallinto Tampere järjestelmähallinta ja tietohallinto Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietojärjestelmävastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa