Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Transmeri-konsernin Suomen liiketoiminnan muodostavat Oy Transmeri Ab, Oy Transmeri Logistics Ab, Miraculos Oy, Oy Banmark Ab ja Oy Sultrade Ltd. Virossa toimii AS Kaupmees & Ko. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli noin 173 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 525 työntekijää. Oy Transmeri Group Ab tarjoaa konserniyhtiöille IT-, talous- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Espoo ict-alan johtotehtävät Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo päällikkötason positiot Espoo järjestelmähallinta ja tietohallinto Espoo johto- ja päällikkötason hallintotehtävät ict-alan johtotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt päällikkötason positiot järjestelmähallinta ja tietohallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HRS Advisors Oy Y-tunnus 2421626-0 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Tämä työpaikka, Tietohallintopäällikkö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Oy Transmeri Ab / co HRS Advisors. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.01.2017. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus