Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

In Technology Services and Modernization we modernize our customers IT landscape to drive efficiency, agility and innovation, and to realize their digital ambitions. Our customers are large Nordic organisations operating in various industries as well as in the public sector. Our aim is to become the market leader in the ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Siikajoki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Siikalatva ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Haapavesi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Oulainen ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Pyhäjoki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Raahe palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Siikajoki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Siikalatva palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Haapavesi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Oulainen palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Pyhäjoki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Raahe ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tieto Oyj Y-tunnus 0101138-5 Toimiala Tietojenkäsittelyn ja laitteistojen käyttö- ja hallintapalvelut Rinnakkaistoiminimet TT Open Systems, Avonius, Tietotehdas, TT-Kuntapalvelut, TT-Valtionpalvelut, Suomen Pica-Data, TT-Tietopalvelut, Apptoyou, Tieto Innovation, Visual Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, SW developers for Manufacturing industry, on ilmoitettu Tieto -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Tieto. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus