Banner Tibnor

Työpaikkakuvaus

Haemme Suomen Tibnorille määräaikaiseen työsuhteeseen

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ SATAKUNNAN ALUEELLE

Haemme aluemyyntipäällikköä Satakunnan myyntialueelle. Olet tuloshakuinen ja oma-aloitteinen ja pystyt myös itsenäiseen etätyöhön. Tavoitteet ohjaavat toimintaasi ja olet tottunut viemään asiat alusta loppuun. Tehtäviisi kuuluu terästuotteiden ja - leikkeiden myynti ensisijaisesti Satakunnan alueen konepajoille sekä metallialan yrityksille. Toimit myös asiantuntijana ja teknisenä tukena asiakkaille ja vastaat nimettyjen asiakkaiden myynnin kehittämisestä ja tuloksesta. 

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelua, palveluhenkisyyttä sekä matkustusvalmiutta. Sinulta löytyy ammattitaitoa ja kokemusta metallituotteiden myynnistä sekä teräslajituntemusta. Tunnet Satakunnan alueen metallialan yritykset ja omaat myös kokemusta projektikauppojen tekemisestä sekä hoitamisesta. Eduksi lasketaan ruostumattomien terästen käyttökohteiden osaaminen ja kokemus konepaja-asiakkaista. Olet toiminut asiakasrajapinnassa ja hoitanut menestyksekkäästi pitkäaikaisia asiakkuuksia, suuria ja pieniä. Sinulla on tekninen koulutus. Edellytämme myös, että sinulla on sujuvan suomen ja englannin kielen lisäksi ruotsin kielen perustaidot ja olet omimillasi digitaalisessa työympäristössä. 

Tibnor on osa maailmanlaajuista SSAB teräskonsernia. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä korkealaatuisten tuotteiden ja toimialamme menestyvimpien asiakasyritysten parissa. Sinulla on tukenasi ison yrityksen ammattimainen tuote- ja toimitustuki, markkinointi sekä toimivat ja nykyaikaiset prosessit ja työvälineet 

Tehtävän kesto on 6 kk. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Marko Karppinen puh. 040 840 64 50 (28.2. klo 15 – 16 ja 3.3. klo 10 – 11). 

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 5.3.2017.


Tibnor vastaa pohjoismaisten teollisuusyritysten teräs- ja metallitarpeista. Meillä syntyy parempia tapoja toimia. Tuomme yhteen meidän, asiakkaidemme ja toimittajiemme osaamisen ja kyvyt. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Tibnor on SSAB:n tytäryhtiö. Meillä on 1100 työntekijää 7 maassa. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 6,9 miljardia SEK. Lisätietoja: www.tibnor.fi

Työnantaja: Tibnor Sijainti: Satakunta Ilmoitus jätetty: 16.02.2017 Haku päättyy: 05.03.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Satakunta

Yritystiedot

Toiminimi Tibnor Oy Y-tunnus 2389443-0 Toimiala Raudan, teräksen ja rautaseosten valmistus Rinnakkaistoiminimet Ruukki Stainless Steel & Aluminium

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

83 901 000 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

3 257 000 € 418 %

Henkilöstö

74 -2

Liikevoitto-%

4 % 500 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 16.02.2017 ja sen on julkaissut Tibnor. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.03.2017. Työpaikka sijaitsee Pori , osoitteessa Satakunta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.