Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

10.000 uutta työpaikkaa / MYYNTIJOHTAJA

Olemme käynnistäneet erittäin mittavan yhteiskuntavastuullisen nuorten työllistämishankkeen nimeltään "10.000 uutta työpaikkaa".

Hankkeen aikana käymme läpi kaikki Suomessa toimivat yritykset. Keskustelemme yrittäjien kanssa, ja pyrimme löytämään yrityksistä mahdollinen tekemätön työ ja niihin tekijät. Aiemmin pilotoimme mallin menestyksekkäästi Pohjois-Suomessa ja se johti liki kolmensadan (300) alle 30-vuotiaan ammattitutkinnon omaavan nuoren työllistymiseen. Nyt tavoitteenamme on toimintamme avulla työllistää 10.000 henkilöä vuoden 2018 loppuun mennessä.

Tällä hetkellä hankkeemme rahoitetaan myymällä mukana olevien kumppaneidemme tuotteita ja palveluita sekä kampanjanäkyvyysmyynnillä.

Haemme nyt B-to-B -myynnistä kovan kokemuksen omaavaa energistä henkilöä. Vastaat 10.000 uutta työpaikkaa -hankkeen pääyhteistyökumppanuuksien sopimusneuvotteluista ja -myynnistä pääkaupunkiseudulla. Yhteistyökumppaneita ovat myös pääkaupunkiseudun kaupungit ja kunnat sekä Työ- ja Elinkeinoministeriö. Työ sopii erinomaisesti myös projektiluontoisista myyntitoimeksiannoista kiinnostuneille myyntikonsulteille ja -yrityksille. Hakumme kohdistuu ensisijaisesti henkilöihin jotka toimivat yrittäjinä.

Tämä voi olla suuri tilaisuutesi tehdä jotain koko yhteiskuntamme hyväksi!

Lähetä hakemus CV:n kera osoitteeseen hannu.karjalainen@thinkopositivo.fi
Lisätietoja tehtävästä hannu.karjalainen@thinkopositivo.fi tai 0500 680 908

Lisätietoa hankkeestamme löytyy http://www.kymmenentuhatta.fi

Hakusanat: Espoo, Helsinki, Vantaa

Web-osoite: http://www.thinkopositivo.fi Työnantaja: Thinko Positivo Oy Sijainti: 00002 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yhteyshenkilö Hannu Karjalainen, Toimitusjohtaja 0500 680 908 hannu.karjalainen@thinkpositivo.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00002 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Thinko Positivo Oy Y-tunnus 2464304-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

163 000 € -44 %

Liiketoiminnan tulos

-66 000 € -47 %

Liikevoitto-%

-40 % -167 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntijohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Thinko Positivo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00002 - Helsinki , osoitteessa 00002 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 43 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa