Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

THINK on suunnittelutoimisto, joka edistää asiakkaidensa liiketoimintaa luovilla ideoilla ja digimaailman erikoisosaamisella - perinteisiä medioita unohtamatta. Palvelumme ulottuvat brändinrakennuksesta ja markkinoinnin suunnittelusta myynnin työkaluihin, digitaalisiin ratkaisuihin. Etsimme jatkuvasti monipuolisia ajattelijoita kasvavaan joukkoomme. Tällä hetkellä akuutein tarpeemme on löytää HUIPPULUOKAN AD Tampereen tai Helsingin toimistoomme (haastattelut Tampereella). Asiakkaamme ovat alojensa kansainvälisiä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Think Creative Finland Oy Y-tunnus 2535373-4 Toimiala Suhdetoiminta ja viestintä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, AD/Graafinen suunnittelija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Think Creative Finland Oy, Tampere. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus