Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

THINK on suunnittelutoimisto, joka edistää asiakkaidensa liiketoimintaa luovilla ideoilla ja digimaailman erikoisosaamisella - perinteisiä medioita unohtamatta. Palvelumme ulottuvat brändinrakennuksesta ja markkinoinnin suunnittelusta myynnin työkaluihin, digitaalisiin ratkaisuihin. Etsimme jatkuvasti monipuolisia ajattelijoita kasvavaan joukkoomme. Tällä hetkellä akuutein tarpeemme on löytää HUIPPULUOKAN AD Tampereen tai Helsingin toimistoomme (haastattelut Tampereella). Asiakkaamme ovat alojensa kansainvälisiä markkinajohtajia, joten edellytämme kykyä kommunikoida englanniksi.

Työnantaja: Think Creative Finland Oy, Tampere Sijainti: Keskustori, Tampere, Suomi Hakemukset: paula.ranki@thinkcreative.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskustori, Tampere, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Think Creative Finland Oy Y-tunnus 2535373-4 Toimiala Suhdetoiminta ja viestintä

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

494 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

-33 000 € -232 %

Henkilöstö

9 0

Liikevoitto-%

-7 % -240 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, AD/Graafinen suunnittelija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Think Creative Finland Oy, Tampere. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Keskustori, Tampere, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa