Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tutkimuspalveluiden toimittaja. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 17 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa. Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa ja Vantaalla (Vantaankosken juna-aseman läheisyydessä). Vantaan toimipiste vastaa tuotekehityksestä, markkinoinnista, myynnistä, huollosta, logistiikasta, laadusta sekä instrumentti- ja reagenssituotannosta. Joensuun toimipiste on keskittynyt tuotantoon. Suomessa työntekijöitä on n. 700.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja -teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa ja kasvattamaan laboratoriotuottavuutta. Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.

Customer Service and Export Specialist
Vantaa
Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaiseksi Customer Service and Export Specialistia, joka hoitaa viennin asiakaspalvelutehtäviä osana 12 henkilön asiakaspalvelutiimiä.
Tehtävässä pääset toimimaan mielenkiintoisten, monipuolisten ja vaihtelevien viennin asiakaspalvelun tehtävissä. Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, tarkka ja huolellinen. Sinulla on reipas ote työhön, pystyt tekemään nopeita ratkaisuja ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Lisäksi odotamme, että nautit haasteista ja olet halukas kehittämään itseäsi ja työtapojasi. Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan innovatiivisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.
Työtehtävän vastuualueet:
Vientitilausten käsittely sekä toimituksen kokonaissuunnittelu (aikataulutus ja reititys)
Vientidokumenttien laatiminen sekä toimitusten seuraaminen
Asiakaskyselyihin vastaaminen sekä asiakaspalautteen käsitteleminen
Rahtilaskujen tarkastaminen
Vientidokumenttien arkistoiminen
Asiakasrekisterin ylläpitäminen

Tarvittavat tiedot ja taidot:
Muutaman vuoden kokemus viennin asiakaspalvelun tehtävistä
Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
Kaupallinen peruskoulutus (merkonomi, tradenomi)
Microsoft office -ohjelmien hallitseminen

Tehtävä on määräaikainen 31.8.2017 saakka.
Lisätietoja tehtävästä antaa Customer Service Manager Riikka Lasander, puh. 010 329 2141 ke 19.10, 26.10. tai 2.11. klo 12 - 13 tai riikka.lasander@thermofisher.com. Lähetä hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa rekrytointiportaalimme, https://jobs.thermofisher.com, kautta 6.11.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.thermofisher.com Työnantaja: Thermo Fisher Scientific Oy Sijainti: Ratastie 2, 01620 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Essi Lovén-Kujala, Puh: 010329200, essi.loven-kujala@thermofisher.com Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ratastie 2, 01620 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Thermo Fisher Scientific Oy Y-tunnus 0921547-0 Toimiala Lääkintä- ja hammaslääkintäinstrumenttien ja -tarvikkeiden valmistus (pl. hammasproteesit)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

141 880 584 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

36 179 621 € 13 %

Henkilöstö

697 64

Liikevoitto-%

26 % 8 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Customer Service and Export Sp, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Thermo Fisher Scientific Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Ratastie 2, 01620 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa