Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt finanssialan asiakkaallemme Ouluun testiautomaatioasiantuntijaa aloittamaan uudessa testaustiimissä digitaalisen asiakaspalvelun kehittämisen toimialueella.

Digitalisaatio muuttaa kuluttajien ja yritysten käyttäytymistä. Jotta asiakkaamme tuote- ja palvelukehitys voi vauhdilla digitalisoituvassa maailmassa keskittyä ydinosaamiseensa eli tuote- ja palvelukehitykseen, ja saa jatkossakin työnsä tueksi toimivia menetelmiä, työkaluja ja toimintamalleja, vahvistavat he nyt Studentwork Sharperin avulla yksikköään uusilla osaajilla.
Roolissasi olet kiinteä osa tiimiä, joka on mukana toteuttamassa uusia toiminnallisuuksia verkko- ja mobiilipalveluihin.

Tehtävässä menestymisen eväät

Toivomme, että olet hankkinut jo hyvin kannuksia testiautomaation roolissa. Ennen kaikkea tiimiin haetaan rohkeaa, uudelle avointa yhteen hiileen puhaltajaa, jolla on kyky tuottaa erinomaisia lopputuloksia.

Päätehtäväsi on varmistaa asiakkaan sovellusten ja järjestelmien toimintavarmuus sekä suorituskyky hyödyntäen testiautomaatiota, tutkivaa testausta ja viimeisimpiä työkaluja. Toimit testiautomaatiokehittäjän roolissa ja teet tiivistä yhteistyötä ohjelmistokehittäjien kanssa. Taustaltasi olet ohjelmistotestaaja, joka hallitsee myös ohjelmoinnin ja skriptauksen. Työsi painopistealue tulee olemaan testien suunnittelussa ja ohjelmoinnissa. Mielestämme on tärkeää, että

- Omaat aiempaa kokemusta vastaavassa roolissa kehitysorientoituneessa ympäristössä
- Sinulla on teknistä tietämystä ja ymmärrystä laadunvarmistuksesta ja TA-järjestelmistä ainakin yleisellä tasolla
- Skriptaustaitoja (esim. Python)
- Ohjelmistokielien tuntemus (mm. Java)
- Työkalupuolella omaat kokemusta muun muassa Jenkiksestä, Seleniumista tai Jirasta.
- Ymmärrystä/kokemusta mobiilikäyttöjärjestelmistä (Android, iOS, Windows Phone)
- Web-teknologioiden hallintaa (esim. HTML5, Javascript, CSS, PHP, Ruby, MySQL)
- Ymmärrät laajojakin kokonaisuuksia ja asiayhteyksiä, reagoit rivakasti muutoksiin ja toimit ketterän toimintamallin mukaisesti
- Olet avoin ja positiivinen tiimipelaaja, joka ottaa mielellään vastuuta. Kaipaat työltäsi haasteita, ja olet valmis laittamaan itsesi peliin tavoitteiden saavuttamiseksi
- Omaat näkemystä ja kokemusta siitä, miten digitaalisia palveluita luodaan tiiminä eri tehtäväkuvien yhteistyönä
- Kaikki projektit ottavat huomioon tietoturvan ja tietoturvan vaatimukset testauksessa. Oma kiinnostus tietoturvaa kohtaan myös testauksen saralla on eduksi ja siihen tullaan myös kannustamaan työssä.

Haussa on siis uudistushaluinen, nopeasti pallon haltuunsa ottava henkilö, joka ottaa mielellään haasteen vastaan viedä sovitut tavoitteet maaliin yhdessä tiimin kanssa!

Asiakkaastamme

Asiakkaamme koko tuote- ja palvelukehitystoiminnossa on vahva näkemys siitä, mihin he ovat menossa, into kehittää asioita ketterästi yhdessä heidän asiakkaidensa kanssa sekä halu saada paljon aikaan. Tulet osaksi Digitaalinen Asiakaspalvelu -yksikköä ja saat työyhteisöksesi muita kaltaisiasi tuote-ja palvelukehityksen ammattilaisia. Porukka on kokenutta ja ammattimaista, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää mutta yhteen hiileen puhaltavaa.

Testaajien tiimi on osa digitaalisen asiakaspalvelun prosesseja, palveluja ja välineitä. Keskeisiä tekemistä ohjaavia asioita ovat asiakaskokemus, päivittyvät toimintamallit sekä tehokkuus.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja esittelemme potentiaalisia tekijöitä asiakkaallemme myös pitkin hakuaikaa. Hakuprosessissa ensin Studentwork Sharper haastattelee hakijat, jonka jälkeen hakijat esitellään asiakkaalle. Asiakas jatko haastattelee heitä kiinnostavat hakijat heidän tiloissaan.

Hakuaika on hieman normaalia pidempi 30.9.-30.10.2016. Digitaalisen asiakaspalvelun toimialueen tiimit tavoitellaan olevan valmiita loppu vuoteen mennessä.

Kysymyksiin vastaa Studentwork Sharperin recruiter & consultant manager Tuija Ryynänen p. 050 468 9760 hakuaikana ti, ke ja to klo. 9-15 välillä.

Web-osoite: http://www.sharper.fi Työnantaja: Sharper Sijainti: Hallituskatu 13-17 E 46, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tuija Ryynänen p. 050 468 9760 hakuaikana ti, ke ja to klo. 9-15 välillä tai sähköpostitse rekrytointi.oulu@studentwork.com Hakemukset: http://www.sharper.fi/tyopaikka.html?jaid=235 Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallituskatu 13-17 E 46, 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Testiautomaatioasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Sharper. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Hallituskatu 13-17 E 46, 90100 OULU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa