Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt finanssialan asiakkaallemme Ouluun useampaa testaajaa aloittamaan uudessa kehitystiimissä digitaalisen asiakaspalvelun kehittämisen toimialueella.

Digitalisaatio muuttaa kuluttajien ja yritysten käyttäytymistä. Jotta asiakkaamme tuote- ja palvelukehitys voi vauhdilla digitalisoituvassa maailmassa keskittyä ydinosaamiseensa eli tuote- ja palvelukehitykseen, ja saa jatkossakin työnsä tueksi toimivia menetelmiä, työkaluja ja toimintamalleja, vahvistavat he nyt Studentwork Sharperin avulla yksikköään uusilla osaajilla.

Roolissasi olet kiinteä osa tiimiä, joka on mukana toteuttamassa uusia toiminnallisuuksia verkko- ja mobiilipalveluihin.

Tehtävässä menestymisen eväät

Toivomme, että olet hankkinut jo jonkin verran kannuksia testaajan roolissa. Ennen kaikkea tiimiin haetaan rohkeaa, uudelle avointa yhteen hiileen puhaltajaa, jolla on kyky tuottaa erinomaisia lopputuloksia. Mielestämme on tärkeää, että

- Olet yleisesti innostunut itsesi jatkuvaan kehittämiseen, sekä web-palveluiden ja -teknologioiden trendien seuraamiseen ja niiden hyödyntämiseen työssäsi
- Testaajana tavoitteesi ovat selkeät: löytää bugeja ja mahdollistaa omalla työllään, että ne löydetään ajoissa
- Ymmärrät testaajan roolin Agile-projekteissa; olet osa kehitysprosessia ja liiketoimintavaikutuksiakin. Omaat teknisen ymmärryksen ohjelmistoarkkitehtuurista ja riippuvuuksista.
- Työkalupuolella omaat kokemusta muun muassa Jenkiksistä, Seleniumista tai Jirasta.
- Olet avoin ja positiivinen tiimipelaaja, joka ottaa mielellään vastuuta. Kaipaat työltäsi haasteita, ja olet valmis laittamaan itsesi peliin tavoitteiden saavuttamiseksi
- Omaat näkemystä ja kokemusta siitä, miten digitaalisia palveluita luodaan tiiminä eri tehtäväkuvien yhteistyönä
- Kaikki projektit ottavat huomioon tietoturvan ja tietoturvan vaatimukset testauksessa. Oma kiinnostus tietoturvaa kohtaan myös testauksen saralla on eduksi ja siihen tullaan myös kannustamaan työssä.

Haussa on siis uudistushaluinen, nopeasti pallon haltuunsa ottava henkilö, joka ottaa mielellään haasteen vastaan viedä sovitut tavoitteet maaliin yhdessä tiimin kanssa!

Asiakkaastamme

Asiakkaamme koko tuote- ja palvelukehitystoiminnossa on vahva näkemys siitä, mihin he ovat menossa, into kehittää asioita ketterästi yhdessä heidän asiakkaidensa kanssa sekä halu saada paljon aikaan. Tulet osaksi Digitaalinen Asiakaspalvelu -yksikköä ja saat työyhteisöksesi muita kaltaisiasi tuote-ja palvelukehityksen ammattilaisia. Porukka on kokenutta ja ammattimaista, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää mutta yhteen hiileen puhaltavaa.

Testaajien tiimi on osa digitaalisen asiakaspalvelun prosesseja, palveluja ja välineitä. Keskeisiä tekemistä ohjaavia asioita ovat asiakaskokemus, päivittyvät toimintamallit sekä tehokkuus.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Tehtävät ovat pääsääntöisesti kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja esittelemme potentiaalisia tekijöitä asiakkaallemme myös pitkin hakuaikaa. Hakuprosessissa ensin Studentwork Sharper haastattelee hakijat, jonka jälkeen hakijat esitellään asiakkaalle. Asiakas jatko haastattelee heitä kiinnostavat hakijat heidän tiloissaan.

Haemme tiimiin useampaa testaajaa, joten hakuaika on hieman pidempi 30.9.-30.10.2016.

Kysymyksiin vastaa Studentwork Sharperin recruiter & consultant manager Tuija Ryynänen p. 050 468 9760 hakuaikana ti, ke ja to klo. 9-15 välillä.

Web-osoite: http://www.sharper.fi Työnantaja: Sharper Sijainti: Hallituskatu 13-17 E 46, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tuija Ryynänen p. 050 468 9760 hakuaikana ti, ke ja to klo. 9-15 välillä tai sähköpostitse rekrytointi.oulu@studentwork.com Hakemukset: http://www.sharper.fi/tyopaikka.html?jaid=233 Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallituskatu 13-17 E 46, 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Testaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Sharper. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Hallituskatu 13-17 E 46, 90100 OULU .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa