Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Kotihoitopalvelut muodostavat oman tulosyksikkönsä, jonka esimiehenä toimii kotihoitopalveluiden esimies. Tervon kunnan kotihoidossa on esimiehen viran lisäksi terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan virat, palveluohjaajan määräaikainen tehtävä sekä 10 lähihoitajan toimea.
Kotihoitopalveluiden esimies toimii lähiesimiehenä tulosyksikkönsä työntekijöille, vastaa tulosyksikkönsä toiminnan toteuttamisesta sekä asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisista kotihoitopalveluista ja ikäihmisten perhehoitopalveluista olemassa olevien resurssien puitteissa.
Viran hoitamiseen liitetään mahdollisesti jatkossa tehostetun palveluasumisyksikön esimiehen tehtävät.
Kelpoisuusvaatimuksena kotihoitopalvelujen esimiehen virkaan on soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollonalan korkeakoulututkinto (alempi yliopistollinen tutkinto tai AMK tutkinto tai siirtymäsäännösten mukaan myös ammattikorkeakoulututkintoja edeltäneet opistoasteen tutkinnot), vanhustenhuollon tuntemus sekä riittävä johtamistaito. Lisäksi arvostamme itsenäistä ja joustavaa työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, Nilakan alueen kotihoitopalveluiden tuntemusta sekä kokemusta kotihoitopalvelun työstä. Tehtävän hoidon vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito.
Työaika on 38,25 h viikossa. Koeaika on 4 kk. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Web-osoite: http://www.tervo.fi Työnantaja: TERVON KUNTA Sijainti: 72210 TERVO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Vs. perusturvajohtaja Minna Heikkinen, puh. 044-7499250, minna.heikkinen@tervo.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 72210 TERVO

Yritystiedot

Toiminimi Tervon kunta Y-tunnus 0173081-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtaja, vanhustenhuolto, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut TERVON KUNTA. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 72210 - Tervo , osoitteessa 72210 TERVO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa