Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kotihoitopalvelut muodostavat oman tulosyksikkönsä, jonka esimiehenä toimii kotihoitopalveluiden esimies. Tervon kunnan kotihoidossa on esimiehen viran lisäksi terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan virat, palveluohjaajan määräaikainen tehtävä sekä 10 lähihoitajan toimea. Kotihoitopalveluiden esimies toimii lähiesimiehenä tulosyksikkönsä työntekijöille, vastaa tulosyksikkönsä toiminnan toteuttamisesta sekä asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisista kotihoitopalveluista ja ikäihmisten perhehoitopalveluista olemassa olevien resurssien puitteissa. Viran ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Tervo määräaikainen Tervo johtajapositiot määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tervon kunta Y-tunnus 0173081-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtaja, vanhustenhuolto, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut TERVON KUNTA. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 72210 - Tervo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus