Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme tiimimme vahvistukseksi innostuneita ja innostavia terveystuotteiden myyjiä! Webhelp on maailmanlaajuinen Contact Center-alan edelläkävijä, joka työllistää noin 1800 henkilöä pohjoismaissa ja yhteensä noin 35.000 työntekijää. Päämääränämme on parantunut asiakasuskollisuus ja myynti. Palveluvalikoimamme muodostavat puhelinasiakaspalvelu, telemarkkinointi ja telemyynti, back office -palvelut ja tekninen tuki. Tuotamme palveluja ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveystuotteiden myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Webhelp Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa