Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Raaseporin kaupunki hakee kahta terveyskeskuslääkäriä terveyskeskuksen avovastaanotolle.

Kelpoisuus ja työkokemus
Haemme lääkäreitä, jotka ovat päteviä toimimaan laillistettuina lääkäreinä Suomessa. Aiempi työ perusterveydenhuollosta katsotaan eduksi. Hakemillamme lääkäreillä tulee olla hyvät taidot yhdessä ja tyydyttävät taidot toisessa kotimaisessa kielessä. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin. Koeaika virkoihin on 6 kuukautta.

Palkka erikoistumisstatuksen mukaan. Niin kutsuttu Raaseporinlisä on 400 €/kuukausi. Voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi.
Jos asut pääkaupunkiseudulla tarjoamme mahdollisuuden ilmaisiin työmatkoihin.
Tarjoamme tarvittaessa kielikursseja työaikana.

Mikäli sinulla on kysymyksiä ota yhteyttä: ylilääkäri John Shaw, john.shaw@raasepori.fi tai 019-289 3058.

Hakemus
Hakemukset laaditaan kaupungin kotisivun kautta sähköisesti. Hakuaika päättyy 11.11.2016 klo 15.00. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen ohjeineen löytyy tästä: http://careers.raasepori.fi . Tervetuloa Raaseporiin!

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki, johon kuuluvat Tammisaari, Karjaa ja Pohja, sijaitsee Turun ja Helsingin puolivälissä. Pääset Raaseporiin autolla, bussilla, junalla tai veneellä. Raaseporin kaksikielisessä, perheystävällisessä ja lähellä luontoa olevassa kaupungissa on useita päiväkoteja ja kouluja. Täällä on useita urheiluseuroja ja muita yhdistyksiä, jotka tarjoavat aktiivista vapaa-aikaa sekä lapsille että aikuisille kaikkina vuodenaikoina. Taajamissa on kaikkea suurista kauppaketjuista yksilöllisiin erikoisliikkeisiin. Monissa kahviloissamme ja ravintoloissamme voit kokea hyviä ja lähellä tuotettuja makuelämyksiä.

Lue lisää Raaseporin kaupungista www.visitraseborg.com sivuilla.

Web-osoite: http://www.raseborg.fi Työnantaja: Raseborgs stad - Raaseporin kaupunki Sijainti: 10611 RAASEPORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mikäli sinulla on kysymyksiä ota yhteyttä: ylilääkäri John Shaw, john.shaw@raasepori.fi tai 019-289 3058. Hakemukset: Hakemukset laaditaan kaupungin kotisivun kautta sähköisesti. Hakuaika päättyy 11.11.2016 klo 15.00. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen ohjeineen löytyy tästä: http://careers.raasepori.fi . Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 10611 RAASEPORI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Raseborgs stad - Raaseporin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 10611 - Raasepori , osoitteessa 10611 RAASEPORI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa