Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon liikelaitoksessa (KYSTERI) on haettavana kaksi terveyskeskuslääkärin pitkää viransijaisuutta alkaen 1.1.2017 (opintovapaiden ajalle). Sijoituspaikkana ovat Pielaveden-Tervon ja Vesannon terveysasemat.

Nilakan palveluyksikköön kuuluvat Keiteleen, Pielaveden, Tervon ja Vesannon kunnat. Lääkärinvirkoja on yhteensä 13. Ne on täytetty yhtä lukuun ottamatta.

Palveluyksikössä on runsaasti omaa tutkimustoimintaa (mm. skopiat, rasitus-ekg) ja rtg-ultraäänipalvelut sekä oma psykiatri ja muistipoliklinikkatoiminta. Vuodeosastoja on kaksi akuuttiosastoa (Pielavesi ja Keitele). Palveluyksikkö toimii Itä-Suomen yliopiston opetusterveyskeskuksena (YEK-koulutus, erikoislääkärikoulutuksen terveyskeskuspalvelu). Terveysasemien toimintaa kehitetään jatkuvasti. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja tarvittavan seniorituen. Työaikajoustot mahdollisia. Tule mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!

Viransijaisuuksien kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin tutkinto tai riittävät opinnot tk-lääkärinä toimimiseen. Sijaisuuksia voidaan täyttää myös hakuajan aikana. Myös lyhyet sijaisuudet otetaan huomioon.

Haku viransijaisuuksiin tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti tai puhelimitse. Mahdolliset kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistuksineen lähetetään osoitteeseen: va. ylilääkäri Raakel Laukkanen, Savikontie15, 72400 Pielavesi.

Web-osoite: http://www.psshp.fi Työnantaja: KYS Kuopion yliopistollinen sairaala Sijainti: 72400 PIELAVESI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Haku viransijaisuuksiin tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti tai puhelimitse. Mahdolliset kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistuksineen lähetetään osoitteeseen: va. ylilääkäri Raakel Laukkanen, Savikontie15, 72400 Pielavesi. Lisätietoja antaa va. ylilääkäri Raakel Laukkanen, 044 7171001, raakel.laukkanen@kuh.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117657/fi_FI Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 72400 PIELAVESI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri (2), Kysteri, Nilakka, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 72400 - Pielavesi , osoitteessa 72400 PIELAVESI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa