Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon liikelaitoksessa (KYSTERI) on haettavana kaksi terveyskeskuslääkärin pitkää viransijaisuutta alkaen 1.1.2017 (opintovapaiden ajalle). Sijoituspaikkana ovat Pielaveden-Tervon ja Vesannon terveysasemat. Nilakan palveluyksikköön kuuluvat Keiteleen, Pielaveden, Tervon ja Vesannon kunnat. Lääkärinvirkoja on yhteensä 13. Ne on täytetty yhtä lukuun ottamatta. Palveluyksikössä on runsaasti omaa tutkimustoimintaa (mm. skopiat, rasitus-ekg) ja rtg-ultraäänipalvelut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Pielavesi lääkärit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri (2), Kysteri, Nilakka, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pielavesi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus