Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ Peruspalvelukeskus Aavaan suun terveydenhuoltoon Nastolaan. Peruspalvelukeskus Aava vastaa noin 50 000 asukkaan perusterveydenhuollosta seitsemän kunnan alueella Päijät-Hämeessä (Nastola, Orimattila, Hartola, Iitti, Myrskylä, Pukkila, Sysmä). Meillä yhdistyy pienen paikan kodikkuus ja ison työnantajan edut. Tehtävissäsi hoidat laaja-alaisesti kaiken ikäisten asiakkaiden suunterveyttä. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Lahti hammashoito Lahti lääkärit hammashoito Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15850 - Lahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus