Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Haemme tuotantotyöntekijöitä Helsinkiin!

Adecco Finland

Finland

DevOps

Callstats.io

Helsinki

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ Peruspalvelukeskus Aavaan suun terveydenhuoltoon Nastolaan. Peruspalvelukeskus Aava vastaa noin 50 000 asukkaan perusterveydenhuollosta seitsemän kunnan alueella Päijät-Hämeessä (Nastola, Orimattila, Hartola, Iitti, Myrskylä, Pukkila, Sysmä). Meillä yhdistyy pienen paikan kodikkuus ja ison työnantajan edut. Tehtävissäsi hoidat laaja-alaisesti kaiken ikäisten asiakkaiden suunterveyttä. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Lahti hammashoito Lahti lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15850 - Lahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus