Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ Peruspalvelukeskus Aavaan suun terveydenhuoltoon Nastolaan.

Peruspalvelukeskus Aava vastaa noin 50 000 asukkaan perusterveydenhuollosta seitsemän kunnan alueella Päijät-Hämeessä (Nastola, Orimattila, Hartola, Iitti, Myrskylä, Pukkila, Sysmä). Meillä yhdistyy pienen paikan kodikkuus ja ison työnantajan edut.

Tehtävissäsi hoidat laaja-alaisesti kaiken ikäisten asiakkaiden suunterveyttä. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on ulkoistettu.

NASTOLA sijaitsee kauniissa harjumaisemassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä Lahdesta, Helsingistä ja Kouvolasta. Nastolassa on hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet (Pajulahti). Hammashoitola sijaitsee terveysaseman yhteydessä ja käytössä on Effica ja PTG-kuvaus mahdollisuus. Meitä on täällä iloinen työyhteisö odottamassa sinua töihin.

Kelpoisuusehtona hakijalta edellytetään Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ammattitaitoa ja kykyä itsenäiseen työhön.

Lisätietoja Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän monipuolisista työmahdollisuuksista löydät osoitteesta www.phsotey.fi, www.facebook.com/phsotey ja www.twitter.com/phsotey.

Web-osoite: http://phsotey.fi Työnantaja: Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Sijainti: 15850 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: vastaava hammaslääkäri Jaana Kuosa puh. 044 729 7102 jaana.kuosa@phsotey.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHSOTEY-08-91-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15850 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15850 - Lahti , osoitteessa 15850 LAHTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa