Duunitori suosittelee
Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja, ja vuonna 2017 Siun soten työntekijöiden määrä tulee olemaan yhteensä yli 6000 kuntien sote-alan ammattilaista. Haettavana sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymässämme on 30.10.2016 klo:14 mennessä TERVEYSASEMAN LÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS KITEELLE AJALLE 27.2-3.9.2017 Kiteen kaupunki on n 11 000 asukkaan viihtyisä ja elinvoimainen kaupunki ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Kitee määräaikainen Kitee lääkärit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveysaseman lääkärin viransijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sos palv ky.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kitee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus