Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yhdistyksen toiminnanjohtaja, Hyvinkään Seudun Allergia- ja Astamayhdistys ry. Yhdistyksen toiminnanjohtajan ja allergianeuvojan osa-aikainen työ keskimäärin 6-8 h/vko. Työskentely tapahtuu kotoa käsin, myös ilta- ja viikonlopputyötä jäsenten parissa pari kertaa kuukaudessa. Työ sisältää mm. neuvontaa, yhdistyksen toiminnan suunnittelua ja toteutusta, jäsentiedotteen tekemistä, yhdistyksen facebook- ja kotisivujen ylläpitoa. Edellytetään sairaanhoitajan ja/tai terveydenhoitajan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Hyvinkää hoitajat Hyvinkää johtajapositiot Hyvinkää kulttuurialan tehtävät Hyvinkää taidealan tehtävät Hyvinkää johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hoitajat johtajapositiot kulttuurialan tehtävät taidealan tehtävät Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja-toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään Seudun Allergia- ja Astmayhdistys. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa