Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

YTHS:n Jyväskylän yksikössä on haettavana

terveydenhoitajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä 1.12.2016 alkaen. Työaika on aluksi 20 h/vk.

Tarjoamme mielenkiintoista ja haastavaa työtä opiskeluterveydenhuollon osaavassa, moniammatillisessa ja savuttomassa työyhteisössä yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoiden parissa.

Työnkuvaan kuuluu yliopisto-opiskelijoiden terveyden- ja sairaanhoitoon liittyvät tehtävät mm. ennaltaehkäisevää yksilö- ja yhteisöterveydenedistämistyötä, vastaanottotyötä, terveystarkastuksia sekä työskentelyä hoidon tarpeen arviointipuhelimessa.

Hakijalta edellytetään laillistetun terveydenhoitajan pätevyyttä, työkokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Asiakaskuntana ovat myös ulkomaalaiset opiskelijat ja siksi edellytämme suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Palkkaus on Avaintyönantajat ry:n ja TSN ry:n välisen sopimuksen mukainen.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 31.10.2016 mennessä osoitteella eija.berg@yths.fi.

Web-osoite: http://www.yths.fi Työnantaja: Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS) Sijainti: Puistokatu 4, 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa osastonhoitaja Tiina Impola, puh. 046 876 9163, tiina.impola@yths.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puistokatu 4, 40100 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveydenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS). Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Puistokatu 4, 40100 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa