Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on kansallinen asiantuntijalaitos, joka tuottaa tietoa terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi.
THL palvelee valtion ja kuntien päättäjiä, sote-alan toimijoita ja ammattilaisia sekä järjestöjä, tutkijoita ja kansalaisia.
THL:ssä työskentelee noin 1000 asiantuntijaa. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Työpaikan tiedot: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Mannerheimintie 166 00300 Helsinki

TYÖTEHTÄVÄT
Hallinto ja kehittäminen -osaston tukipalveluyksikkö hakee Helsinkiin kahta

erikoissuunnittelijaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2016 lukien tai sopimuksen mukaan

Tehtäväsi on suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää vaativia, moniin sisäisiin ja ulkoisiin järjestelmiin yhtäaikaisesti integroituvia tietojärjestelmäkokonaisuuksia erityisesti hallinnon tarpeisiin sekä tukea sellaisten hankintoja. Vastaat näiden järjestelmäkokonaisuuksien sekä niiden osien yksityiskohtaisesta suunnittelusta THL:n ICT-arkkitehtuurin ja sisäisten määräysten, valtionhallinnon määräysten, tietohallintostrategian sekä muiden soveltuvien ohjeiden mukaan. Kehität vastuualueisiisi liittyviä teknisiä linjauksia, valvot niiden noudattamista ja annat niihin liittyvää neuvontaa. Teet tiivistä yhteistyötä laitoksen sisällä sekä yhteistyökumppanien ja valtakunnallisiin hankkeisiin osallistuvien toimijoiden kanssa.

VAATIMUKSET
Parhaimmat edellytyksen tehtävän hoitamiselle antaa ylempi korkeakoulututkinto (FM, DI) tietojenkäsittelyn alalta. Lisäksi toivotaan osaamista mallinnuksesta, kokonaisarkkitehtuurista, tietokantojen suunnittelusta (erit. PostgreSQL), toteuttamisesta ja valvonnasta, ohjelmoinnista eri työvälineillä (mm. Java, Python, Django), tietojärjestelmien yhteentoimivuuden standardien mukaisesta suunnittelusta sekä käyttöliittymien suunnittelusta. Tehtävän hoitajan on pystyttävä tuottamaan loppuun saakka viimeisteltyjä, korkean käytettävyyden ja tietoturvatason ratkaisuja, jotka on dokumentoitu hyvin. Lisäksi tehtävän hoitajan on pystyttävä nopeasti reagoimaan kiireellisiin tietojenkäsittelyhaasteisiin.

Toivomme myös selkeää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä suomeksi, itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Teet työsi tavalla, jota muiden ei tarvitse jälkeenpäin korjata. Olet helposti lähestyttävä, oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja vastuullinen. Kollegasi sekä Hallinto ja kehittäminen -osaston asiantuntijat auttavat sinut alkuun ja ovat tukenasi myöhemminkin.

Tehtävä sijoittuu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen palkkausjärjestelmässä vaativuustasoon 4, jossa tehtäväpalkka on 3 893,51 €/kk. Lisäksi maksetaan suoriutumiseen perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa.

tai sopimuksen mukaan
Vakinainen.
Viitenumero: 33-238-2016

Web-osoite: http://www.thl.fi Työnantaja: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Sijainti: 00271 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mikko Nissinen, palvelujohtaja, 029 524 8445, etunimi.sukunimi@thl.fi Mika Silander , erikoissuunnittelija, 029 524 7739, etunimi.sukunimi@thl.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f22a78fb-4f90-4d47-a780-f0c2593854c1 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos PL 30 00271 Helsinki Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00271 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Y-tunnus 2229500-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoissuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00271 - Helsinki , osoitteessa 00271 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa