Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Oletko etsimämme terminaalivirkailija?
Terminaalivirkailijana työskentelet puhelinvarauksessa, lähtöselvität matkustajia ja ajoneuvoja, sekä hoidat muita työtehtäviä terminaalissa. Toimit tarvittaessa myös myynnin tukena. Työ on osa-aikatyötä tuntiperusteisesti, tarkoittaen aamu- päivä- ilta- sekä viikonlopputöitä. Ahkerana työntekijänä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa viikoittaiseen tuntimäärääsi. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen- ruotsin ja englanninkielentaitoa. Muut kielet laskemme eduksesi. Olet ulospäinsuuntautunut, yhteistyökykyinen, energinen ja palvelualtis. Tulet joustavana ja palvelualttiina toimeen kaikenikäisten asiakkaiden kanssa.

Täytä hakemuksesi kotisivuillamme liittäen CV:si. Terminaaliesimies Maria Nyström vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin osoitteessa, maria.nystrom@wasaline.com.

Web-osoite: http://www.wasaline.com Työnantaja: NLC Ferry Ab Oy Sijainti: Satamaterminaali, 65170 VAASA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sop. mukaan Yhteystiedot: Terminaaliesimies Maria Nyström vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin osoitteessa, maria.nystrom@wasaline.com. Hakemukset: http://www.wasaline.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Satamaterminaali, 65170 VAASA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terminaalivirkailija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut NLC Ferry Ab Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Satamaterminaali, 65170 VAASA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa