Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Terassi Media Oy on suomalainen perheyhtiö, joka kustantaa ja julkaisee kaikkiaan kahdeksaa lehteä. Terassi Media syntyi päätoimittajan unelmasta tuottaa oma lehti ihmisille, joita kiinnostavat sisustaminen, viihtyminen pihalla, terassilla tai parvekkeella sekä pihakokkailu. Unelmasta muodostui Terassi, joka on ollut 2010 lanseerauksestaan alkaen Lehtipisteiden ostetuin piha- ja puutarhalehti.

Terassi kannustaa lukijoitaan lisäämään ulkotilojen viihtyvyyttä ja nauttimaan pihaelämästä ympäri vuoden. Pihaunelmia tarjoavat ideat ja inspiraatiot tulevatkin lukijoiden mielestä kauniisti esille runsaista ja laadukkaista kuvista. Terassi on myös alan ammattilaisten arvostamana. Terassi Median toinen kärkituote on Parhaat Kotiblogit -lehti, jonka ydintä ovat kodin aihepiirin sekä matkustamisen blogit.

Tervetuloa uusasiakashankintaan ja tilauslevikinkasvattajaksi puhelinmyynnillä - olitpa sitten jo ansioitunut tähtimyyjä tai matkalla sellaiseksi! Toimit suoraan kustantajalle, minkä ansiosta saat ensikäden tuoteinfoa ja sparrausta, ja myös myyntiprovision suoraan itsellesi, ilman välikäsiä. Puhelinmyynnin on sanottu olevan myynnin vaikein laji, ja tähtimyyjäksi kasvamisen korkeakoulu - olemme näistä samaa mieltä.

Tuotteidemme myymisessä onnistut parhaiten, kun koet yrittäjämäisen etätyöskentelyn ja puhelinmyynnin omaksesi. Löydät itsellesi istuvat, parhaiten toimivat myyntiargumentit silloin, kun lehtiemme aihepiirit ovat lähellä sydäntäsi - olet siis kiinnostunut asumisen, kodin sisustamisen, ulkotilojen viihtyisäksi laittamisen ja pihapuuhailun maailmoista.

Toivomme sinulta reipasta otetta, itseohjautuvuutta sekä halua kehittyä myyntityössä. Saat luoda omat myyntispiikkisi - paperilta myyntipuheen lukeminen tai tyrkkymyynti eivät ole juttumme. Aiempi myyntikokemus on hyödyksi, mutta ei välttämättömyys, asenne ratkaisee!

Voit toimia pää- tai sivutoimisesti ja voimme sopia myyntijaksosi pituudesta. Työn voit aloittaa heti, kun sinulle sopii.

Lisätietoja: Birgit Eskelinen 040 8485152 ja kustantaja-päätoimittaja Eeva Ek 045 3415747. www.terassilehti.fi ja www.parhaatblogit.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.10. mennessä CV:n kera osoitteeseen: birgit.eskelinen@terassilehti.fi. Otsikoi sähköpostisi Tähtimyyjä.

Web-osoite: http://www.terassilehti.fi/ Työnantaja: Terassi Media Oy Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Birgit Eskelinen 040 8485152 ja kustantaja-päätoimittaja Eeva Ek 045 3415747. www.terassilehti.fi ja www.parhaatblogit.fi Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Terassi Media Oy Y-tunnus 2323363-2 Toimiala Aikakauslehtien kustantaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

595 000 € 45 %

Liiketoiminnan tulos

-23 000 € -10 %

Liikevoitto-%

-4 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Terassi Media Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa