Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Sweco Rakennetekniikka työllistää noin 700 rakennesuunnittelun asiantuntijaa ollen alallaan Suomen markkinajohtaja. Osaamisemme kattaa rakennesuunnittelun kaikki osa-alueet, kohdetyypit ja materiaalit. Tunnettuja työnäytteitämme ovat mm. Kaisatalo, Tampereen tornihotelli sekä maan suurimmat kauppakeskukset.

Haemme Helsinkiin
TERÄSRAKENNESUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu pääasiallisesti teräsrakenteiden pääsuunnittelu, detaljisuunnittelu sekä suunnitteluprojektien ohjaaminen. Tehtävässä osallistut myös rakenteiden mallintamiseen Tekla Structures 3D-ohjelmistolla sekä konepaja- ja asennuspiirustusten laatimiseen. FEM-laskentaohjelmien osaaminen on olennainen osa työtäsi.

Monipuolisten projektien ansiosta pääset tehtävissäsi kartuttamaan tietojasi ja taitojasi sekä kehittymään ammatillisesti. Työyhteisössämme löytyy asiantuntemusta ja osaamista, ja yhdessä löydämme vastauksia työssä eteen tuleviin kysymyksiin. Monipuoliset henkilöstöetumme tukevat muun muassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Yksikkömme toimii Helsingin Pasilassa, Ilmalan Sweco-talossa ja suunnittelemme betoni-, teräs- ja korjausrakennuskohteita ympäri Suomen.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Avaimia tehtävissä menestymiseen
- Koulutukseltasi olet DI, AMK- tai opistoinsinööri.
- Sinulla on teräsrakenteiden suunnittelijan AA / FISE-pätevyys. Muut FISE-pätevyydet luetaan eduksi.
- Olet oma-aloitteinen ja työskentelytapasi on itsenäinen.
- Arvostamme kokemusta erityisesti teräs- sekä kuorirakenteiden suunnittelusta.
- Tunnet mielenkiintoa suunnittelun ohjaamiseen ja olet halukas jakamaan osaamistasi suunnitteluryhmälle.

Haemme aloitekykyistä ja tehtäviin tarttuvaa, innokasta suunnittelijaa osaksi kasvavaa teräsrakenneryhmää. Olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta rakenteiden suunnittelusta sekä motivoitunut oppimaan ja tietämään lisää. Olet järjestelmällinen, mikä edesauttaa sinua viemään asioita tuloksekkaasti eteenpäin. Työ on itsenäistä ja tarjoaa vapauksia tehtävien hoidossa, mutta toisaalta haasteita selvitetään yhdessä, joten omaat myös hyvät yhteistyötaidot.

Olisitko sinä yksi meistä? Hae nyt!

Lisätiedot
Osastopäällikkö Juha Meriläinen, p. 040 673 7581, etunimi.sukunimi@sweco.fi
Yksikön johtaja Hannu Nissinen, p. 040 577 6784, etunimi.sukunimi@sweco.fi

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 06.11.2016. Henkilö palkataan heti sopivan löydyttyä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta lähes 2 000 työskentelee Suomessa.

Web-osoite: http://www.sweco.fi Työnantaja: Sweco Rakennetekniikka Oy Sijainti: Ilmalanportti 2, 00240 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Osastopäällikkö Juha Meriläinen, p. 040 673 7581, etunimi.sukunimi@sweco.fi Yksikön johtaja Hannu Nissinen, p. 040 577 6784, etunimi.sukunimi@sweco.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ilmalanportti 2, 00240 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teräsrakennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sweco Rakennetekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Ilmalanportti 2, 00240 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa