Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Puheterapeutti, tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden.

Kiinnostaako maailmankuulut vaellusmahdollisuudet, Suomen parhaat vapaalaskureitit, rinnekilometrit ja hiihtoladut sekä sykähdyttävän kaunis luonto.
Lappi on täynnä elämää, muulloinkin kuin talvisin! Vaella syksyn uskomattoman kauniissa ruskassa, hiihtele kevätauringon kovettamilla hangilla ja pulahda kesän yöttömän yön valaisemaan tunturijärveen. Voit myös tempautua mukaan turistien tuomaan tunturielämäänkin Saariselällä, jossa tekeminen ei lopu kesken.

Coronaria Terameri tarjoaa osaavalle puheterapeutille mukavat työkaverit ja ainutlaatuisen työympäristön Lapissa.

Haemme puheterapeuttia Pohjois-Lappiin, missä Inarin tiimissämme työskentelee lisäksesi kaksi toimintaterapeuttia. Toimistomme sijaitsee Ivalossa. Asuinpaikkasi voi olla myös muu kuin Inari. Kuntoutustyön toteutamme pääasiallisesti asiakkaalle tutussa ympäristössä, asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Voit käyttää työssäsi omaa autoa tai työpaikan autoa. Käytössämme on liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä työvälineet.
Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, intoa kehittää uutta toimintaa sekä lisäksi valmiutta liikkuvaan työhön. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä.
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat työvälineet ja kuntoutusmateriaalit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet, työterveyspalvelut sekä monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikuntaedun ja lounaskortin.

Tervetuloa joukkoomme upeaan Lappiin!
Hakemukset:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected] tai 040-1729574. Viestiin otsikko Ivalo / Puheterapeutti.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 99800 IVALO

Yritystiedot

Toiminimi Terameri Kuntoutus Oy Y-tunnus 2512039-1 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Coronaria Terameri

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 134 000 € 126 %

Liiketoiminnan tulos

242 000 € 3357 %

Liikevoitto-%

21 % 2000 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti Ivalo, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Terameri Kuntoutus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Inari , osoitteessa 99800 IVALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus