Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sähkömiestä Iisveden Metsä Oy:n sahan tuotantolinjojen sähkö- ja automaatiokunnossapitoon. Työtehtäviin kuuluu yhdessä mekaanisen kunnossapidon henkilökunnan kanssa tuotantolinjojen käynnissä pitäminen, vikojen korjaus sekä ennakoiva kunnossapito. Halukkuus osallistua myös mekaaniseen kunnossapitotyöhön katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää: - Vähintään vuoden työkokemusta teollisuuden tuotantolinjojen kunnossapidosta / teollisuusautomaatiosta - Kiinnostusta ammatilliseen kehittymiseen - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Suonenjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TePi-Service Oy Y-tunnus 2555932-9 Toimiala Sähköasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkö- ja automaatiokunnossapitotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Tepi Service Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Suonenjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus