Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teollisuushuolto Nurminen Oy on vuonna 2009 perustettu teollisuuden koneiden myyntiin, ja kunnossapitoon erikoistunut yritys. Erikoisalaamme ovat teollisuusnosturit, ja metallintyöstökoneet. Toimintamme laajentuessa haemme nyt työsuhteeseen Säkylään huoltoasentajaa. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Satakunnan ja Varsinais-suomen alueella. Tehtäviisi kuuluvat mm. - Teollisuusnosturien huollot, ja korjaustyöt - Uusien nostureiden asennukset - Metallin työstökoneiden huollot ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Säkylä asennus, huolto ja puhtaanapito Säkylä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Teollisuushuolto Nurminen Oy Y-tunnus 2309198-8 Toimiala Sähkölaitteiden korjaus ja huolto Rinnakkaistoiminimet JN-Solar

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Teollisuushuolto Nurminen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Säkylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus