Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Olkiluotoon PROSESSINHOITAJAA laitosyksiköille OL1, OL2 ja OL3. Tehtäviisi kuuluu mm. osallistuminen ydinpolttoaineen eri käsittelyvaiheisiin sekä huolehtiminen voimalaitosjätteiden käsittelyprosessien käytöstä ja valvonnasta. Sinulla on teknillinen ammattikoulutus ja prosessi- tai voimalaitosalan työkokemusta, pitkäjänteisyyttä, kykyä omaksua uusia asioita sekä valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn. Englannin kielen taidot auttavat tehtäviin perehtymisessä. Tehtävien edellyttämä koulutus annetaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Eurajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Eurajoki kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Teollisuuden Voima Oyj Y-tunnus 0196656-0 Toimiala Sähkön tuotanto ydinvoimalla

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Prosessinhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Teollisuuden Voima Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Eurajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus