Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on noin 1 700 työntekijän ja 8 300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Kansainvälisyys on osa kaikkea TTY:n toimintaa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon!

Tampereen teknillisellä yliopistolla on avoinna 1-2 tenure track -tehtävää (Intelligent Machines and Robotics).

Tehtävä täytetään tenure track -menettelyllä Assistant Professor (1st term tai 2nd term) tai Associate Professor -tasolle.

Tampereen teknillisen yliopiston tenure track -menettely on moniportainen urajärjestelmä, joka täydentää yliopiston neliportaista tutkijanuramallia.

Tenure track -menettely tarjoaa rekrytoitavalle henkilölle selkeän urapolun edetä kyseisen tieteenalan toistaiseksi voimassa olevaan professorin tehtävään ja mahdollisuuden sitoutua kokonaisvaltaisesti tutkimus- ja opetustyöhön sekä kyseisen tieteenalan edistämiseen.

Tehtävä sijoittuu hakijan profiilin perusteella joko teknisten tieteiden tiedekuntaan tai tieto- ja sähkötekniikan tiedekuntaan.

Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan sekä tarkemmat ohjeet hakemuksen jättämiseen osoitteessa www.tut.fi/openpositions. Tehtävän nimike on Tenure Track in Intelligent Machines and Robotics.

Hakuaika päättyy 14.11.2016.

Web-osoite: http://www.tut.fi Työnantaja: Tampereen teknillinen yliopisto Sijainti: 33720 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.2.2017 Yhteystiedot: Dekaani Pauli Kuosmanen ja Professori Ari Visa, etunimi.sukunimi@tut.fi Hakemukset: https://careers.fi/tty/add_application.cgi?language=fin&job_id=1077 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33720 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tenure Track in Intelligent Machines and Robotics, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen teknillinen yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33720 - Tampere , osoitteessa 33720 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa