Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

Haemme Lappeenrannassa toimivalle asiakasyrityksellemme rakennusapulaista.

Edellytämme sinun olevan oma-aloitteinen ja osaava tekijä, joka pystyy sekä itsenäiseen työskentelyyn että toimimaan osana tiimiä. Sinulla on tehtävään soveltuva osaaminen sekä aikaisempaa työkokemusta rakennustyömaalta.

Mikäli olet etsimämme henkilö ja kiinnostuit uusista haasteista, käy täyttämässä hakemus www.tempro.fi/avoimet_tyopaikat

Lisätietoa tehtävistä antaa Tempro Oy, Pekka Salminen 020 7669 435/ pekka.salminen@tempro.fi.

Tempro on vuodesta 2006 saakka toiminut lappeenrantalainen henkilöstöpalveluyritys, joka välittää ja rekrytoi henkilöstöä eri toimialoille koko Suomeen. Olemme erikoistuneet logistiikan, rakentamisen ja teollisuuden aloille. Toimipaikkamme ovat Lappeenrannassa ja Vantaalla. Lisätietoja Tempron palveluista löytyy osoitteesta www.tempro.fi.

Web-osoite: http://www.tempro.fi Työnantaja: Tempro Oy Sijainti: Kauppakatu 40 D, 53100 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 17.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pekka Salminen, 020 7669 435, pekka.salminen@tempro.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 40 D, 53100 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Tempro Oy Y-tunnus 2072454-0 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Tempro Sairaalapalvelut, Tempro Medical

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 562 000 € -25 %

Liiketoiminnan tulos

-43 000 € 41 %

Henkilöstö

37 -7

Liikevoitto-%

-3 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Tempro Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Kauppakatu 40 D, 53100 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa