Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja tiimihenkistä työnjohtajaa rakennuskohteeseen Kemiin.

Haemme henkilöä, jolta löytyy ammattitaitoa rakennustyöhön esim. timpurin roolissa sekä kykyä johtaa ja organisoida rakennustyömaatoimintaa. Keskeistä ovat hyvät organisointitaidot sekä kyky pysyä aikatauluissa. Oma-aloitteisuus, täsmällisyys sekä korkea työmotivaatio ovat hakemiamme attribuutteja. Jos edellä mainitut asiat kuvaavat sinua, ja lisäksi haasteelliset projektit ovat mieleesi sekä työkalut pysyvät käsissä, saatat olla hakemamme henkilö!

Hakemallamme henkilöllä tulee olla vankkaa osaamista rakentamisesta, sekä rakennusalan koulutusta. Työnjohtajan tai rakennusmestarin työhön valmistavat koulutukset katsotaan eduksi. Kokemus kuitenkin ratkaisee!

Työn aloitus on sopimuksen mukaan marras-joulukuussa. Työ on määräaikainen, ja jatkuu arviolta 8-9/2017 saakka.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 työntekijälle. Olemme Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.vmp.fi

Web-osoite: http://www.vmp.fi Työnantaja: Temployment Oy Sijainti: Pohjoisrantakatu 5, 94100 KEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 11-12/ 2016 Yhteystiedot: GRÖNLUND ANU MARIA, Puh: 0400440834, Anu.gronlund@vmp.fi Hakemukset: http://www.vmp.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjoisrantakatu 5, 94100 KEMI

Yritystiedot

Toiminimi Temployment Oy Y-tunnus 2212894-5 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

791 000 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

-20 000 € -267 %

Liikevoitto-%

-3 % -400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Temployment Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi , osoitteessa Pohjoisrantakatu 5, 94100 KEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa