Duunitori suosittelee
Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko yrittäjähenkinen taloushallinnon ammattilainen, joka on haaveillut oman yrityksen perustamisesta, mutta jostain syystä et ole vielä uskaltautunut tarttua toimeen? Tartu nyt tilaisuuteen sillä tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden ryhtyä yrittäjäksi OLE Online-tilitoimiston perustamisohjelman kautta. Saat täyden yksilöllisen tuen, koulutuksen ja työvälineet työssäsi menestymiseen. Tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut yrittäjyydestä, sinulta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Helsinki yrittäjä Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Temp-Team Finland Oy Y-tunnus 1978563-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Access Personnel Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tilitoimistoyrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Temp-Team Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus