Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaamme joukkueeseen neljää myyjää vakituiseen työsuhteeseen kosteiden tilojen remontointipalveluiden ja rakentamispalvelujen myyntiin sekä Tampereelle että Jyväskylään.

Myynti on tietoa ja taitoa, mutta ennen kaikkia se on oikeaa asennetta! Vaikkei sinulla olisikaan aikaisempaa työkokemusta myynnistä, se ei haittaa. Asiakkaamme etsii nyt niin myyntityöstä kiinnostuneita tulevaisuuden lupauksia, kuin jo vankkaa myyntikokemusta omaavia konkareita.

Saat käyttöösi toimivaksi havaitun selkeän myyntitavan sekä valmiiksi sovittuja asiakastapaamisia. Asiakkaamme tarjoaa kiinteän pohjapalkan ja palkitsee hyvästä työstä provisioilla ja bonuksilla.

Työssäsi menestymiseen tarvitset oikean asenteen lisäksi, B-ajokortin ja oman auton. Tärkeää on, että tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja haluat itsellesi työn jossa pääset hyödyntämään sosiaalisia vuorovaikutustaitojasi.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja etsit uusia haasteita niin toimi saman tien.

HAKUMENETTELY:

Hakemuksesi otetaan vastaan ja käsitellään luottamuksellisesti osoitteessa:

www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Saunaremonttien myyjä

tai vaihtoehtoisesti

jukka.rajalin@temp-team.fi otsikolla "Saunaremonttien myyjä" ja Tampere tai Jyväskylä (liitteinä CV ja hakemuskirje)

Lisätietoja antaa tarvittaessa arkisin klo. 9-15 välisenä aikana Temp-Team Finland Oy:n konsultti Jukka Rajalin p. 045 7734 5433

Haku päättyy 27.10.2016. Käsittelemme kaikki hakuaikana saapuneet hakemukset ja haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä jo hakuaikana, mutta viimeistään 31.10.2016.

Web-osoite: http://www.temp-team.fi Työnantaja: Temp-Team Finland Oy Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ilmoituksessa Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Temp-Team Finland Oy Y-tunnus 1978563-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Access Personnel Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 381 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

-207 000 € -26 %

Henkilöstö

42 0

Liikevoitto-%

-9 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Saunaremonttien myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Temp-Team Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 41 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa