Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavia

MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ / RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ on päiväsaikaan tapahtuvaa kodinkoneiden siirtelyä rakennustyömailla. Tehtävät sopivat hyvin esimerkiksi keikkatyötä etsivälle. Tehtäviä on satunnaisesti ja niiden kestot vaihtelevat. Palkkaus on TES:n mukainen, n. 11€/h.

Edellytämme, että sinulta löytyy veronumero ja työturvallisuuskortti. Hätäensiapukortti katsotaan hakijan eduksi. Ensimmäinen projekti on kolmena perättäisenä maanantaina alkaen 10.10.

Odotamme sinulta
- reipasta asennetta työntekoon
- hyvää fyysistä kuntoa
huolellisuutta

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Työpaikat - Muuttotyöntekijöitä. Hakulomakkeeseen voit myös lisätä mahdolliset liitetiedostot (CV ja hakemus).

Web-osoite: http://www.temp-team.fi Työnantaja: Temp-Team Finland Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 10.10.2016 Yhteystiedot: www.temp-team.fi Hakemukset: http://www.temp-team.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Temp-Team Finland Oy Y-tunnus 1978563-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Access Personnel Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 381 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

-207 000 € -26 %

Henkilöstö

42 0

Liikevoitto-%

-9 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttotyöntekijä / Rakennusaputyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Temp-Team Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa