Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA (MEKAANINEN) pitkäaikaiseen työsuhteeseen Työtehtäviin kuuluu monipuoliset kunnossapitotehtävät erilaisissa teollisuuslaitoksissa. Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksesi on kiinteistö- ja sähkötekniikan tuntemusta. Tarjoamme pitkäaikaisen työtehtävän, rennon ja osaavan työympäristön, hyvät kehitysmahdollisuudet ja kilpailukykyisen palkkauksen. www.temp-team.fi - avoimet työtehtävät - KUNNOSSAPITOASENTAJA (mekaaninen)...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Uusikaupunki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Uusikaupunki Asennus, huolto ja puhtaanapito Uusikaupunki sähkö- ja automaatioalan tehtävät ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Uusikaupunki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Temp-Team Finland Oy Y-tunnus 1978563-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Access Personnel Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoasentaja (mekaaninen), on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Temp-Team Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23500 - Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa