Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA (MEKAANINEN) pitkäaikaiseen työsuhteeseen Työtehtäviin kuuluu monipuoliset kunnossapitotehtävät erilaisissa teollisuuslaitoksissa. Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksesi on kiinteistö- ja sähkötekniikan tuntemusta. Tarjoamme pitkäaikaisen työtehtävän, rennon ja osaavan työympäristön, hyvät kehitysmahdollisuudet ja kilpailukykyisen palkkauksen. www.temp-team.fi - avoimet työtehtävät - KUNNOSSAPITOASENTAJA (mekaaninen)...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Uusikaupunki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Uusikaupunki Asennus, huolto ja puhtaanapito Uusikaupunki sähkö- ja automaatioalan tehtävät ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Uusikaupunki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Temp-Team Finland Oy Y-tunnus 1978563-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Access Personnel Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoasentaja (mekaaninen), on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Temp-Team Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23500 - Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa