Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme menestyvälle rakennusalan asiakasyrityksellemme KIRVESMIESTÄ Työkohteita on useita ja pääasiassa ne ovat erilaisia saneerauskohteita Tampereen alueella. Tehtävä edellyttää ammattiosaamista. Työtä tehdään projekteittain, mutta kohteita on useita eli hyvälle tekijälle on työtä tarjolla tulevaisuudessakin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, josta selviää aiemmat työsuhteet ja työkokemus. www.temp-team.fi - avoimet työtehtävät - Kirvesmies...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Temp-Team Finland Oy Y-tunnus 1978563-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Access Personnel Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Temp-Team Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus