Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Asiakasyrityksemme on kansainvälisesti toimiva teollisuuden automaatioratkaisuiden ja valmistusjärjestelmien kehittäjä ja toimittaja. Etsimme nyt heille matkustusintoista

KÄYTTÖÖNOTTOINSINÖÖRIÄ

Toimenkuvaasi kuuluu teollisuuden automaatioratkaisujen käyttöönotto, testaus, asiakastuki ja koulutus. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä laitevalmistajien, asiakkaiden ja projektihenkilöstön kanssa kansainvälisillä pelikentillä. Työ pitää sisällään paljon matkapäiviä ulkomailla.

Eduksesi tehtävän menestykselliseen hoitamiseen on esim. kone- tai automaatioinsinöörin koulutustausta ja kokemustausta seuraavista asioista:

- TwinCat ja PLC -logiikat
- Mekaniikka- ja elektroniikkasuunnittelu
- C,C++,SQL -kielten ymmärrys
- Englannin kielen taito

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden yrityksessä, jossa osaamistasi arvostetaan, sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja vaihtelevan työympäristön. Suomen toimipisteesi sijaitsee Tampereella.

www.temp-team.fi - avoimet työtehtävät - Käyttöönottoinsinööri

Web-osoite: http://www.temp-team.fi Työnantaja: Temp-Team Finland Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Aloitus sovittavissa Yhteystiedot: www.temp-team.fi Hakemukset: http://www.temp-team.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Temp-Team Finland Oy Y-tunnus 1978563-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Access Personnel Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 381 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

-207 000 € -26 %

Henkilöstö

42 0

Liikevoitto-%

-9 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttöönottoinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Temp-Team Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa