Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme on raskanakaluston rakentamiseen ja varusteluun erikoistunut yritys. Etsimme nyt heidän varustelutiimiinsä ELEKTRONIIKKA-ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Valittu henkilö tulee toimimaan ajoneuvovarustelutiimissä, vastuualueenaan monipuoliset heikkovirta- ja elektroniikkatyöt sekä muut ajoneuvovarusteluun liittyvät asennustehtävät. Tehtävä on monipuolinen ja mielenkiintoinen yhdistelmä erilaisia asennus- ja kytkentätehtäviä. Voit olla vielä urasi alkupuolellakin oleva henkilö, sillä eniten arvostamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere sähkö- ja automaatioalan tehtävät Tampere Asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt sähkö- ja automaatioalan tehtävät Asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Temp-Team Finland Oy Y-tunnus 1978563-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Access Personnel Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elektroniikka-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Temp-Team Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa