Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Universal Avenue etsii nyt Brand Sales Specialistia, joka auttaa meitä kasvamaan myös jatkossa. Tehtävääsi kuuluu uusien tuotteiden ja brändien testaaminen sekä myyntipotentiaalin selvittäminen ennen kuin uudet tuotteet jalkautetaan kansainväliselle myyntiorganisaatiollemme.

Vahvan kenttämyyntiosaamisen lisäksi toivomme pioneerihenkeä, can-do asennetta sekä kykyä löytää oikeat kanavat ja kohderyhmät myynnille.

Asemapaikkasi on pääkaupunkiseutu. Saat mahdollisuuden työskennellä yhdessä Euroopan nopeimmin kasvavassa start-up yrityksessä ja vastuullisen roolin, jossa pääset osaltasi kehittämään Suomen myyntiä

Universal Avenue yrityksenä

Näemme myynnin tuotteen tai brändin edustamisen näkökulmasta.Rekrytoimme ja koulutamme myyjiä eri Brändien edustajiksi (Brand Ambassadors) joita työskentelee ympäri maailmaa ja joilla on vapaus valita omat työaikansa. Yhdessä he muodostavat myyjäverkoston joka antaa asiakasyrityksille mahdollisuuden lanseerata sekä myydä tuotteita nopeasti eri markkina-alueille.

Pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa ja olemme laajentuneet Norjaan, Suomeen, Englantiin, Kreikkaan sekä Espanjaan viimeisen 18kk aikana.

Työnkuva

Brand Sales Spesialistina toimit aktiivisesti kentällä tapaamassa pienten ja keskisuurten yritysten päättäjiä ja esittelet heille maailmalla tunnettuja brändejä kuten Spotify, Google Business view sekä Shore.

Jalkautat myös kentälle uusia brändejä, joiden myyntipotentiaali testataan, sekä toimit esimerkkinä muulle kenttämyynnille. Samalla pyrit kehittämään eri tuotteiden myyntitekniikoita, joita muut kenttäedustajat voivat käyttää hyväksi.

Ketä etsimme?

Haemme Universal Avenuelle henkilöä, joka on aito myynnin ammattilainen ja jolla on energian lisäksi ammattitaitoa viedä start-Up yrityksen myyntiä eteenpäin Suomessa.

Olet tuloshakuinen tiimipelaaja jolla riittää itsekuri käsittelemään itsenäistä roolia jossa on paljon vapautta ja joustavuutta.

Edellytämme
- Näyttöjä hyvin tehdystä kenttämyynnistä (min 2-3 vuoden kokemus)
- Voittajan asennetta
- Järjestelmällisyyttä sekä itseohjautuvuutta
- Kohtuullista englannin kielen taitoa

Plussaa, jos
- Omaat valmiita kontakteja
- Kokemusta myös muusta myyntityöstä (esim. telemarkkinointi)
- Kokemusta start-up yrityksistä

Tarjoamme:
- Kiinteän pohjapalkan sekä rajattomat provisiot
- Puhelimen ja läppärin

Hakemukseen:
- Saatekirje (mikä tekee sinusta onnistujan tässä tehtävässä?)
- CV tai Linkedin-profiili liitteeksi
- Toivomme lisäksi, että kertoisit, mitkä 3 brändiä olisivat hyvä lisä meidän portfolioon

Pikaiset hakemukset osoitteeseen magnus.forshufvud@universalavenue.com

Web-osoite: http://www.temp-team.fi Työnantaja: Temp-Team Finland Oy Sijainti: 01630 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: magnus.forshufvud@universalavenue.com Hakemukset: magnus.forshufvud@universalavenue.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01630 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Temp-Team Finland Oy Y-tunnus 1978563-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Access Personnel Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 381 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

-207 000 € -26 %

Henkilöstö

42 0

Liikevoitto-%

-9 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Brand Sales Specialist, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Temp-Team Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01630 - Vantaa , osoitteessa 01630 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 41 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa