Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Universal Avenue etsii nyt uusia kykyjä sekä jo B2B-myynnissä mukana olevia ammattilaisia myymään Spotifyn Business- sekä Google Business View -palvelua suomalaisille yrityksille.

Universal Avenue on ruotsalainen startup-yritys. Konttorimme sijaitsevat Tukholmassa, Lontoossa, Ateenassa ja Barcelonassa. Olemme luoneet ainutlaatuisen uuden tavan tehdä töitä. Brand Ambassadorit ovat eri digitaalisten brändien itsenäisiä edustajia joilla on vapaus valita työaikansa sekä mahdollisuus tehdä töitä joko kentällä tai kotitoimistolta. Töitä on mahdollista tehdä niin projektiluontoisesti kuin osa-aikaisesti.

Työnkuva
- Edustat sekä myyt Spotify Businestä oman alueesi yrityksille kuten ravintoloille, hotelleille ja kaupoille. Kontaktoit sekä tapaat aktiivisesti yritysten päättäjiä. Jatkuvaan kehitykseen kuuluu myös mahdollisuus myydä muita innovatiivisia tuotteita maailman johtavilta verkkobrändeiltä joilla on uudet ratkaisut maksamiseen, musiikkiin, markkinointiin jne.)
- Työajat ovat vapaat. joten rooli sopii hyvin esim sivutyötä tai lisäansioita hakevalle.
- Raportoit Tukholmassa sijaitsevalle valmentajalle, joka toimii myös apunasi työnkuvaan liittyvissä asioissa.

Ketä etsimme? Haemme Universal Avenuelle henkilöä jolla on aito kiinnostus myyntityötä kohtaan. Koet digitaaliset tuotteet omaksesi ja näet tulevaisuutesi myynnin parissa.Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä sinulla on jo valmiita kontakteja alueesi yrittäjiin.

Edellytämme
- Aitoa kiinnostusta myyntityöhön
- Kokemusta B2B-myynnistä
- Voittajan asennetta
- Järjestelmällisyyttä sekä itseohjautuvuutta
- Kohtuullinen englannin kielen taito

Plussaa jos
- Omaat valmiita kontakteja
- Kokemusta myös muusta myyntityöstä (esim. telemarkkinointi,kenttämyynti,buukkaus)
- Kokemusta start-up yrityksistä

Miksi tehdä töitä Universal Avenuella?
- Vapautta ja joustavuutta. Tee töitä niin paljon kuin haluat, tai niin vähän kuin haluat. Töitä voit tehdä niin osa- kuin kokoaikaisena.
- Ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan maailman johtaviin verkkobrändeihin.
- Ammattitaitoista työnohjausta ja koulutusta myynnissä, markkinoinnissa sekä tuotemerkin edustamisessa.
- Tulet osaksi maailmanlaajuiseen verkostoon. Tulet olemaan osa nopeasti kasvavaa Brand Ambassador-verkostoa.
- Rajattomat tulomahdollisuudet. Tulosi riippuvat työpanoksestasi.Palkkaus on provisiopohjainen
- Arvokasta työkokemusta myynnistä, markkinoinnista ja tuotemerkin edustamisesta.

Hakemus
Laajennamme juuri nyt Brand Ambassador-verkostoa ja etsimme sinua joka sopii yllä olevaan profiiliin. Jos sovit kuvaukseemme, lähetä hakemuksesi meille ja kerro miksi juuri sinä haluat tulla Brand Ambassadoriksi Universal Avenuella. Linkkiä klikkaamalla pääset jättämään hakemuksen.

https://www.universalavenue.com/partner/mol

Web-osoite: http://www.temp-team.fi Työnantaja: Temp-Team Finland Oy Sijainti: 53100 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Peter Aspenholt, peter.aspenholt@temp-team.fi Hakemukset: https://www.universalavenue.com/partner/mol Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 53100 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Temp-Team Finland Oy Y-tunnus 1978563-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Access Personnel Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 381 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

-207 000 € -26 %

Henkilöstö

42 0

Liikevoitto-%

-9 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Brand Ambassador B2B - Myyntiprojekti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Temp-Team Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta , osoitteessa 53100 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 34 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa