Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Asiakasyrityksemme on kotimainen design -tuotteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Etsimme nyt heidän energiseen myyntitiimiinsä asiakasvastuullista

B2B -myyjää (design -tuotteet)

Työtehtäviin kuuluu olemassa olevan asiakaskannan hoitaminen, lisämyynnin tekeminen ja osittain myös uusasiakashankinta. Liikkuvan työn vuoksi odotamme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kilpailukykyisen palkkausmallin lisäksi yrityksellä on erinomaiset ja laadukkaat tuotteet, hyvä työilmapiiri ja menestyvän yrityksen vahva taustatuki.

Jätä hakemus osoitteessa:

www.temp-team.fi - avoimet työtehtävät - B2B -myyjä (design -tuotteet)

Web-osoite: http://www.temp-team.fi Työnantaja: Temp-Team Finland Oy Sijainti: Pasilankatu 2, 00240 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sovitaan aloitus yhdessä Yhteystiedot: www.temp-team.fi Hakemukset: http://www.temp-team.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pasilankatu 2, 00240 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Temp-Team Finland Oy Y-tunnus 1978563-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Access Personnel Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 381 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

-207 000 € -26 %

Henkilöstö

42 0

Liikevoitto-%

-9 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B -myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Temp-Team Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pasilankatu 2, 00240 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 31 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa