Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Pokas Oy on vuonna 2013 perustettu, ikkuna- ja oviremontteihin erikoistunut yritys. Haluamme tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme kotien hyväksi. Päätoimipaikkamme sijaitsee Jyväskylässä ja tämän lisäksi meillä on toimistot Tampereella, Turussa, Porissa ja Espoossa.

Olemme kasvaneet kovaa vauhtia ja nyt Temp-Team Finland Oy rekrytoi meille ALUEMYYNTIPÄÄLLIKÖN avaamaan Kuopion toimipisteen ja vastaamaan alueen myynnistä.

Tehtäväkuvaus:
Aluemyyntipäällikkönä asetut organisaatiossamme strategisesti tärkeälle paikalle johtamaan Kuopion seudun myyntitiimiä. Tulet vastaamaan ikkuna, ovi ja nosto-ovi remonttien myynnistä kuluttaja asiakkaille. Toiminnan kasvaessa Kuopion alueella tulet toimimaan myös myyntitiimisi esimiehenä ja johtamaan heitä omalla esimerkilläsi.

Tarjoamme:
Pokas Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen ammattitaitoisessa työympäristössä sekä työssäsi menestymiseen tarvittavan laajan perehdytyksen ja koulutuksen. Saat vastuullisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan, jossa on mahdollisuus päästä korkeaan ansiotasoon. Kehitämme henkilöstömme osaamista jatkuvasti kouluttamalla ja jakamalla henkilöstömme tietotaitoa. Meillä työntekijöistä pidetään huolta ja henkilöstömme vaihtuvuus on erittäin vähäinen.

Vaatimukset:
Selviytyäksesi tästä haasteesta sinulla on hyvä olla aiempaa kokemusta suoramyynnistä. Odotamme sinulta aitoa halua menestyä myynti- ja esimiestyössä, sekä kykyä sitoutua pidempiaikaiseen työsuhteeseen ja yhdessä sovittuihin tavoitteisiin. Omaat erinomaiset vuorovaikutus-/neuvottelutaidot ja tulet toimeen kaikkien kanssa. Tulet reissaamaan Kuopion alueella, joten B-ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus sekä valmius liikkuvaan työhön ovat välttämättömiä.

Oletko etsimämme henkilö ja etsit uusia haasteita? Toimi saman tien!

HAKUMENETTELY:

Kaikki hakemukset ja yhteydenotot tulee osoittaa TEMP-TEAM Finland Oy:lle. Yhteystiedot löytyvät alta.

Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti ja olemme yhteydessä hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 31.10.2016 joko järjestelmämme kautta

www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Aluemyyntipäällikkö (ID 5022)

tai sähköpostitse

jukka.rajalin@temp-team.fi otsikolla Aluemyyntipäällikkö (liitteinä hakemuskirje ja CV).

Lisätietoja antaa tarvittaessa arkisin klo. 9-15 välisenä aikana Temp-Team Finland Oy:n konsultti Jukka Rajalin p. 045 7734 5433 tai jukka.rajalin@temp-team.fi

Web-osoite: http://www.temp-team.fi Työnantaja: Temp-Team Finland Oy Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa tarvittaessa arkisin klo. 9-15 välisenä aikana Temp-Team Finland Oy:n konsultti Jukka Rajalin p. 045 7734 5433 tai jukka.rajalin@temp-team.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Temp-Team Finland Oy Y-tunnus 1978563-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Access Personnel Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 381 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

-207 000 € -26 %

Henkilöstö

42 0

Liikevoitto-%

-9 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Temp-Team Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa