Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Olemme innovatiivinen asuinrakentamisen, liike- ja toimitilatarpeiden ja kiinteistökehityksen kumppani. Tarjoamme mietittyjä ratkaisuja jokaiselle asiakkaalle, kaikkiin tarpeisiin.

Monipuolinen osaavien ja iloisten ihmisten joukko on palvelumme perusta, hyvä pössis on meille tärkeää. Meillä tsemppaus ja aito aikaansaamisen fiilis ovat osa jokapäiväistä tekemisen meininkiä. Annamme vapautta vastuullisille ihmisille, jotta he voivat tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla ja tuemme sisäisen motivaation vahvistumista.

Toimintamme kasvaessa haemme pääkaupunkiseudulle kokenutta ja palveluhenkistä työnjohtajaa hoitamaan vaihtelevia projekteja.

Edellytämme sinulta vähintään rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta. Työkokemusta työnjohtotehtävistä sinulle on kertynyt vähintään viisi vuotta. Olet vastuullinen, aikaansaava, täsmällinen ja tarkka - niin aikataulujen kuin kustannusseurannankin suhteen. Osaat myös johtaa hyvillä sosiaalisilla taidoillasi ammattitaitoisesti työntekijöitä työmaalla.

Tarjoamme vakituisen ja vastuullisen työn palveluhenkisessä ja eteenpäin menevässä yrityksessä. Tukenasi sinulla on kasvavan yrityksemme ammattitaitoinen organisaatio. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti.

Jos koet olevasti etsimämme henkilö, lähetä meille hakemuksesi. Olethan nopea, täytämme paikan heti kun löydämme sopivan tekijän.

Web-osoite: http://www.temotek.fi Työnantaja: Temotek Palvelut Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ville Könönen, 050 357 7007, ville.kononen@temotek.fi Ilmoitus jätetty: 07.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Temotek Palvelut Oy Y-tunnus 2162233-5 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

13 360 935 € 23 %

Liiketoiminnan tulos

638 011 € -32 %

Henkilöstö

70 5

Liikevoitto-%

5 % -44 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Temotek Palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus