Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Työpaikkakuvaus

Olemme innovatiivinen asuinrakentamisen, liike- ja toimitilatarpeiden ja kiinteistökehityksen kumppani. Tarjoamme mietittyjä ratkaisuja jokaiselle asiakkaalle, kaikkiin tarpeisiin.

Monipuolinen osaavien ja iloisten ihmisten joukko on palvelumme perusta, hyvä pössis on meille tärkeää. Meillä tsemppaus ja aito aikaansaamisen fiilis ovat osa jokapäiväistä tekemisen meininkiä. Annamme vapautta vastuullisille ihmisille, jotta he voivat tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla ja tuemme sisäisen motivaation vahvistumista.

Toimintamme kasvaessa haemme pääkaupunkiseudulle kokenutta ja palveluhenkistä työnjohtajaa hoitamaan vaihtelevia projekteja.

Edellytämme sinulta vähintään rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta. Työkokemusta työnjohtotehtävistä sinulle on kertynyt vähintään viisi vuotta. Olet vastuullinen, aikaansaava, täsmällinen ja tarkka - niin aikataulujen kuin kustannusseurannankin suhteen. Osaat myös johtaa hyvillä sosiaalisilla taidoillasi ammattitaitoisesti työntekijöitä työmaalla.

Tarjoamme vakituisen ja vastuullisen työn palveluhenkisessä ja eteenpäin menevässä yrityksessä. Tukenasi sinulla on kasvavan yrityksemme ammattitaitoinen organisaatio. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti.

Jos koet olevasti etsimämme henkilö, lähetä meille hakemuksesi. Olethan nopea, täytämme paikan heti kun löydämme sopivan tekijän.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Temotek Palvelut Oy Y-tunnus 2162233-5 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

13 360 935 € 23 %

Liiketoiminnan tulos

638 011 € -32 %

Henkilöstö

70 5

Liikevoitto-%

5 % -44 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Temotek Palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus