Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Projekti-insinöörinä toimit rakennushankkeiden valmistelutehtävissä tuotantojohdon alaisuudessa. Hallitset nykyaikaiset tuotannonohjausmenetelmien perusteet. Sitoudut aikatauluihin ja pystyt hallitsemaan useita projekteja yhtäaikaisesti. Teet monipuolisesti hankkeen kehitystehtäviä suunnittelunohjauksesta kustannusten hallintaan ja tuotannonohjaukseen asti. Haluat edetä urallasi ja kehittää osaamistasi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Oulu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Temotek Oy Y-tunnus 1011395-7 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projekti-insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Temotek Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus