Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Projekti-insinöörinä toimit rakennushankkeiden valmistelutehtävissä tuotantojohdon alaisuudessa. Hallitset nykyaikaiset tuotannonohjausmenetelmien perusteet. Sitoudut aikatauluihin ja pystyt hallitsemaan useita projekteja yhtäaikaisesti. Teet monipuolisesti hankkeen kehitystehtäviä suunnittelunohjauksesta kustannusten hallintaan ja tuotannonohjaukseen asti. Haluat edetä urallasi ja kehittää osaamistasi.

Web-osoite: http://www.temotek.fi Työnantaja: Temotek Oy Sijainti: Teknologiatie 4F, 90590 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Mika Kaikkonen, 0405104777, mika.kaikkonen@temotek.fi Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Teknologiatie 4F, 90590 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Temotek Oy Y-tunnus 1011395-7 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

20 010 581 € 38 %

Liiketoiminnan tulos

822 256 € 211 %

Henkilöstö

49 6

Liikevoitto-%

4 % 180 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projekti-insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Temotek Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Teknologiatie 4F, 90590 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa