Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kaiku HR on henkilöstövuokraukseen, henkilöstön ulkoistamispalveluihin ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Hoidamme myös hitsauksen laadunhallintaan liittyvät asiantuntijapalvelut. Toiminnassamme tärkeää on saada työnhakijalle riittävän haasteellinen ja motivoiva työ tai muuten elämäntilanteeseen sopiva tehtävä. Uskomme, että motivoitunut ja työstään innostunut työntekijä takaa asiakkaan tyytyväisyyden. Kaiku kuuluu kauas!

Haemme asiakkaallemme telineasentajia telakkaympäristössä tapahtuviin telineiden sekä sääsuojien asennustöihin.
Toivomme sinulta edes jonkin verran kokemusta telineasennuksista, kykyä työskennellä fyysisessä työympäristössä, reipasta työotetta, suullista suomenkielentaitoa.
Työturvakortin voimassaolo on välttämätöntä.

Web-osoite: http://www.kaikuhr.fi Työnantaja: Kaiku HR Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hannu Kesäläinen 044-972 1094 Hakemukset: http://www.kaikuhr.fi/ Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Telineasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kaiku HR Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa