Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluat aktiivisesti kehittää parempaa asiakaskokemusta ja asiakkaan helppoa asiointia. Sinulla on kykyä analyyttiseen ajatteluun. Ymmärrät mikä merkitys on sillä, että oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Haluat itsellesi laaja-alaisen tehtäväkentän, jossa voit sekä käyttää jo osaamiasi taitoja monipuolisesti että myös kehittyä uusilla osa-alueilla huippuammattilaiseksi. Tunnistitko itsesi? Me olemme Sonera, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TeliaSonera Finland Oyj Y-tunnus 1475607-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Development Manager, Workforce Management, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut TeliaSonera Finland Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus