Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

User Experience Lead

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haluat aktiivisesti kehittää parempaa asiakaskokemusta ja asiakkaan helppoa asiointia. Sinulla on kykyä analyyttiseen ajatteluun. Ymmärrät mikä merkitys on sillä, että oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Haluat itsellesi laaja-alaisen tehtäväkentän, jossa voit sekä käyttää jo osaamiasi taitoja monipuolisesti että myös kehittyä uusilla osa-alueilla huippuammattilaiseksi. Tunnistitko itsesi?

Me olemme Sonera, New Generation Telco. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen toimintamme ytimessä, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten Internet of Things, datakeskukset, älykäs liikenne tai Digital Identity.

Etsimme nyt Development Manageria Customer Channelsiin Workforce Management & Optimization -tiimiin. Tiimimme vastaa Soneran asiakaspalvelun volyymiennusteista ja resursoinnista sekä asiakaspalveluympäristön kehityksestä asiointikanavissa ja niihin liittyvissä järjestelmissä.

Roolistasi
Tulet vastaamaan erikseen sovittavan vastuualueen osalta asiakaspalvelun tuotannon suunnittelusta ja resursoinnista ennusteita hyödyntäen. Tuotat aktiivisesti analyyttistä tietoa tuotannon suunnittelun pohjaksi ja optimoit resurssien käyttöä tehokkaalla vuorosuunnittelulla. Toimit saumattomassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja vastaat siitä, että päivittäinen työ asiakaspalvelussa sujuu korkealaatuisesti tavoitteiden mukaisesti. Pääset myös ylläpitämään ja kehittämään asiointikanaviamme ja kontaktien ohjauksia.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?
Sonera on kasvun paikka - kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat, opit ja kehityt ammattilaisena esimerkiksi työskentelemällä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa tai nostamalla roolisi uudelle tasolle kokeilukulttuurimme hengessä. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön tarjoamme sinulle kilpailukykyisiä työsuhde-etuja ja modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstäsi että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Odotamme sinulta
Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja saat asioita tapahtumaan. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi yhtä aikaa ja kykenet priorisoimaan työtehtäväsi muuttuvissa tilanteissa. Siedät päivittäisiä rutiineja, mutta olet myös rohkea kokeilemaan uutta ja muuttamaan totuttua.

Sinulla on hyvä kokemus asiakaspalveluympäristöstä ja ymmärrät ennustamisen merkityksen osana tuotannon suunnittelua. Tunnet resurssihallinnan keskeisimmät periaatteet ja sinulla on osaamista jostain työvuorosuunnittelujärjestelmästä. Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä tai muita näyttöjä tuloksellisesta kehitystyöstä.

Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin ja sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutasoisen tutkinto. Tehtävän asemapaikka sijaitsee Vaasassa tai Jyväskylässä ja olet valmis matkustamaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Pölönen puh. 040 7204155 ma 17.10. ja ti 18.10. klo 13-14 tai anne.polonen@teliacompany.com

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (http://www.sonera.fi/jobs) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2016.

Web-osoite: http://www.sonera.fi Työnantaja: TeliaSonera Finland Oyj Sijainti: Kauppapuistikko 11, 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Anne Pölönen puh. 040 7204155 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppapuistikko 11, 65100 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi TeliaSonera Finland Oyj Y-tunnus 1475607-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Development Manager, Workforce Management, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut TeliaSonera Finland Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Kauppapuistikko 11, 65100 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa