Duunitori suosittelee
Promoottori

Face2Face

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Kahvilatoiminnan päällikkö

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Delivery Services -osastolla vastaamme toimituksista Soneran ja TeleFinlandin kuluttaja-asiakkaille ja kuluttajatuotteiden toimituksista yritysasiakkaille. Olemme mukana toteuttamassa useita migraatiohankkeita. Vastuisiimme kuuluu myös muun muassa operatiivista logistiikkaa ja huoltoprosessin kehittämistä. Haemme nyt Delivery Services - osastolle Vaasaan neljää (4) aktiivista ja toimeen tarttuvaa Delivery Coordinatoria määräaikaiseen tai tuntilaskutukseen perustuvaan työtehtävään 19.6.2017, 1.8.2017 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TeliaSonera Finland Oyj Y-tunnus 1475607-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Delivery Coordinator, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut TeliaSonera Finland Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus