Duunitori suosittelee
Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TELEVARAINHANKKIJA Televarainhankkijan työtehtävänä on olla puhelimitse yhteydessä lahjoittajiimme ja hankkia lisää varoja Kirkon Ulkomaanavun avustustyöhön. Työ tarjoaa haasteita ja on samalla palkitsevaa. Odotamme hakijoilta: -vähintään 18-vuoden ikää -reipasta ja motivoitunutta asennetta -hyvää suomen kielen taitoa -hyviä kommunikointitaitoja puhelintyössä Tarjoamme sinulle: -kilpailukykyisen kiinteän tuntipalkan -joustavuutta työvuoroissa -hyvän perehdytyksen tehtävään -mukavan tiimin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki järjestöjen työpaikat Helsinki myyjät ja kassahenkilöt järjestöjen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Televarainhankkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkon Ulkomaanapu-Finn Church Aid (FCA). Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus