Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TELEVARAINHANKKIJA Televarainhankkijan työtehtävänä on olla puhelimitse yhteydessä lahjoittajiimme ja hankkia lisää varoja Kirkon Ulkomaanavun avustustyöhön. Työ tarjoaa haasteita ja on samalla palkitsevaa. Odotamme hakijoilta: -vähintään 18-vuoden ikää -reipasta ja motivoitunutta asennetta -hyvää suomen kielen taitoa -hyviä kommunikointitaitoja puhelintyössä Tarjoamme sinulle: -kilpailukykyisen kiinteän tuntipalkan -joustavuutta työvuoroissa -hyvän perehdytyksen tehtävään -mukavan tiimin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki järjestöjen työpaikat Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt järjestöjen työpaikat Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Televarainhankkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkon Ulkomaanapu-Finn Church Aid (FCA). Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa