Ilmoitus jätetty 04.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kiinnostunut energia-alasta? Haluatko oppia myynnin ammattilaiseksi tai oletko jo kenties sellainen? Toiminnan kasvaessa Teleperformancella käynnistyy joulukuussa Vattenfallin uusi myyntiprojekti. Työ koostuu uusasiakashankinnan ja nykyisille asiakkaille kohdistuvan myynnin sisällä useasta erilaisesta ja mielenkiintoisesta tehtävästä, joita tukemassa ovat laadukkaat asiakaskannat ja kohderyhmät. Tee sijoitus omaan tulevaisuuteesi ja tule mukaan! Olemme sitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pälkäne myyjät ja kassahenkilöt Tampere myyjät ja kassahenkilöt Ylöjärvi myyjät ja kassahenkilöt Hämeenkyrö myyjät ja kassahenkilöt Kangasala myyjät ja kassahenkilöt Lempäälä myyjät ja kassahenkilöt Nokia myyjät ja kassahenkilöt Orivesi myyjät ja kassahenkilöt Pirkkala myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Teleperformance Finland Oy Y-tunnus 0875544-0 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet Viinikellari Presstex, Presstex

Tämä työpaikka, Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.11.2016 ja sen on julkaissut Teleperformance Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.01.2017. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus